Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

48017
Old Boy
Work
Ludviginkatu 3-5
Helsinki
00130
Finland
60.165874
24.945259
work
pref
+358 10 207 3000
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/old-boy
http://https://www.oldboy.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=11787&culture=fi-FI
Aasialaista fuusiota: Toinen käynti, ensimmäinen oli kun paikka juuri oli avattu. Nyt selvästi hiotumpi kokonaisuus. Selkeä 1 A4-menu, jossa suositeltu kokonaisuus, mistä toki voi erikseen valita tilattaviksi ruokia jos, kieltämättä hyvin riittoisaa ,koko menua ei arvele jaksavansa, mutta kun ehkä 3-4 ruokalajia tarpeen per nälkäinen syöjä, niin miksi ei sitten ottaisi koko menua, jonka saa myös vegaanisena tai lievemmin rajoittuneena kasvisvaihtoehtona. Hinnassa ei ole ihmeemmin enää eroa. Lisäksi on extrat-lista. Seurue otti pari menua ja jotkut annoksia valiten sekä menusta, että extroista. Yleisesti vallitsi syvä tyytyväisyys korealais inspiroituneeisiin ruokiin, purjon kansaa tarjottavat kuivatut pikkukalat ei kaikille maistuneet tosin. Useampi koreankävijä joukossa ja olimme ruokaan tyytyväisiä. Ei tekinisiä ongelmia havaittavissa ruuanlaitossa. Juomalista on kohentunut aikaisemmasta myös, sojua ja makkolia saa myös!

Old Boy

Aasialaista fuusiota
Ludviginkatu 3-5, 00130 Helsinki
+358 10 207 3000
http://https://www.oldboy.fi
Varaa pöytä tästä »
Toinen käynti, ensimmäinen oli kun paikka juuri oli avattu. Nyt selvästi hiotumpi kokonaisuus. Selkeä 1 A4-menu, jossa suositeltu kokonaisuus, mistä toki voi erikseen valita tilattaviksi ruokia jos, kieltämättä hyvin riittoisaa ,koko menua ei arvele jaksavansa, mutta kun ehkä 3-4 ruokalajia tarpeen per nälkäinen syöjä, niin miksi ei sitten ottaisi koko menua, jonka saa myös vegaanisena tai lievemmin rajoittuneena kasvisvaihtoehtona. Hinnassa ei ole ihmeemmin enää eroa. Lisäksi on extrat-lista. Seurue otti pari menua ja jotkut annoksia valiten sekä menusta, että extroista. Yleisesti vallitsi syvä tyytyväisyys korealais inspiroituneeisiin ruokiin, purjon kansaa tarjottavat kuivatut pikkukalat ei kaikille maistuneet tosin. Useampi koreankävijä joukossa ja olimme ruokaan tyytyväisiä. Ei tekinisiä ongelmia havaittavissa ruuanlaitossa. Juomalista on kohentunut aikaisemmasta myös, sojua ja makkolia saa myös!

Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Asiakkaiden ottamat kuvat

Tälle ravintolalle ei vielä ole asiakkaiden ottamia kuvia.

area.social.login.providers