Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

47836
Ninan keittiö Kauppakeskus Veska
Work
Saapastie 2
Pirkkala
33950
Finland
61.466953
23.719297
work
pref
0503368396
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ninan-keittio-kauppakeskus-veska-
http://ninankeittio.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=30475&culture=fi-FI
Lounasravintola.: Ninan keittiö Veska on laadukas lounasravintola. Tarjoamme joka arkipäivä herkullisen lounaspöydän runsain lisukkeineen ja itseleivotun leivän kera. Sen lisäksi tarjolla on tuoretta kahvia ja uunituoreita suolaisia sekä makeita kahvileipiä. Veskassa on tarjolla myös laadukkaat business-lounaat ja monipuoliset a la carte -annokset. Lounaan voi syödä paikan päällä tai ottaa mukaan. Kahvilassamme suuri valikoima herkkuja laidasta laitaan tarjolla koko päivän. Varaamalla etukäteen saat käyttöösi kokous- tai juhlatilat tarjoiluineen. Voit tilata meiltä myös catering -palvelut omiin tiloihisi. Meiltä löytyy myös kabinettitila vuokrattavaksi.
Saapastie 2, 33950 Pirkkala
0503368396
http://ninankeittio.fi
Varaa pöytä tästä »
Ninan keittiö Veska on laadukas lounasravintola. Tarjoamme joka arkipäivä herkullisen lounaspöydän runsain lisukkeineen ja itseleivotun leivän kera. Sen lisäksi tarjolla on tuoretta kahvia ja uunituoreita suolaisia sekä makeita kahvileipiä. Veskassa on tarjolla myös laadukkaat business-lounaat ja monipuoliset a la carte -annokset. Lounaan voi syödä paikan päällä tai ottaa mukaan. Kahvilassamme suuri valikoima herkkuja laidasta laitaan tarjolla koko päivän. Varaamalla etukäteen saat käyttöösi kokous- tai juhlatilat tarjoiluineen. Voit tilata meiltä myös catering -palvelut omiin tiloihisi. Meiltä löytyy myös kabinettitila vuokrattavaksi.
area.social.login.providers