Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

192
Scandic Grand Marina, ravintola Makasiini
Work
Katajanokanlaituri 7
Helsinki
00160
Finland
60.165684
24.964628
work
pref
0916661
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/makasiini-restaurant-and-bar
http://https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-grand-marina/ravintola-ja-baari/ravintola?cmpid=pa_eat
ruokaravintola ja baari: Merihenkinen ravintola Makasiini sijaitsee Helsingin Katajanokalla aivan Viking Linen terminaalin vieressä. Nauti ravintolassa katuruokatrendien inspiroimia annoksia, joita voit myös jakaa ystävien kanssa sekä baarin puolen monipuolisesta juomavalikoimasta. Kesäisin asiakkaita palvelee viihtyisä terassi. Voit piipahtaa joka päivä myös runsaalle aamiaiselle.
Katajanokanlaituri 7, 00160 Helsinki
0916661
http://https://www.scandichote...
Merihenkinen ravintola Makasiini sijaitsee Helsingin Katajanokalla aivan Viking Linen terminaalin vieressä. Nauti ravintolassa katuruokatrendien inspiroimia annoksia, joita voit myös jakaa ystävien kanssa sekä baarin puolen monipuolisesta juomavalikoimasta. Kesäisin asiakkaita palvelee viihtyisä terassi. Voit piipahtaa joka päivä myös runsaalle aamiaiselle.


Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Tämä ravintola ei ole lisännyt ruokalistoja.
area.social.login.providers