Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

25
Ravintola Saari
Work
Sirpalesaari
Helsinki
00150
Finland
60.152084
24.942545
work
pref
09 7425 5566
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/kesaravintola-saari
http://www.ravintolasaari.fi
suomalaista, sirpalesaari: Kesäravintola Saari on avoinna 1.5.-30.9. Helsingin edustalla Sirpalesaaressa sijaitseva Kesäravintola Saari tarjoaa kesäkauden parhaat suomalaiset ja saariston herkut sekä kaupungin upeimmat merimaisemat vain kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta. Rapukaudella Saari on yksi kaupungin suosituimpia rapujuhlapaikkoja. Ravintolasali 200 hlölle, Sampo-kabinetti 12 hlölle ja aurinkoinen ulkoterassi upeilla merimaisemilla. Yhteysvene liikennöi Merisatamanrannasta (Pihlajasaaren laiturin vierestä) 20 min välein. Merimatka Sirpalesaareen kestää vain pari minuuttia ja venemaksu maksetaan ravintolalaskun yhteydessä.

Ravintola Saari

suomalaista, sirpalesaari
Sirpalesaari, 00150 Helsinki
09 7425 5566
http://www.ravintolasaari.fi
Kesäravintola Saari on avoinna 1.5.-30.9. Helsingin edustalla Sirpalesaaressa sijaitseva Kesäravintola Saari tarjoaa kesäkauden parhaat suomalaiset ja saariston herkut sekä kaupungin upeimmat merimaisemat vain kivenheiton päässä Helsingin ydinkeskustasta. Rapukaudella Saari on yksi kaupungin suosituimpia rapujuhlapaikkoja. Ravintolasali 200 hlölle, Sampo-kabinetti 12 hlölle ja aurinkoinen ulkoterassi upeilla merimaisemilla. Yhteysvene liikennöi Merisatamanrannasta (Pihlajasaaren laiturin vierestä) 20 min välein. Merimatka Sirpalesaareen kestää vain pari minuuttia ja venemaksu maksetaan ravintolalaskun yhteydessä.


Asiakkaiden ottamat kuvat

Tälle ravintolalle ei vielä ole asiakkaiden ottamia kuvia.

area.social.login.providers