Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

12263
Kahvila-Konditoria Tiina-Elina
Work
Sovionkatu 12-14
Raahe
92100
Finland
64.684921
24.480158
work
pref
08 220 082
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/kahvila-konditoria-tiina-elina
http://www.tiina-elina.com/
kahvila/lounasravintola: Kahvila-konditoria Tiina-Elina on vuonna 1990 perustettu leipomo-, kahvila-, lounas- ja pitopalvelua tarjoava raahelainen yritys. Tarjoamme runsaan valikoiman maukkaita konditoriatuotteita erilaisista kakuista leivoksiin ja suolaisiin herkkuihin. Meiltä saat myös makoisat erikoiskahvit sekä suussasulavat jäätelöannokset. Leivomme kaikki tuotteemme paikan päällä ja valtaosa raaka-aineistamme saadaan lähialueen tuottajilta. Huomioimme myös erikoisruokavaliot! Tervetuloa herkuttelemaan!
Sovionkatu 12-14, 92100 Raahe
08 220 082
http://www.tiina-elina.com/
Kahvila-konditoria Tiina-Elina on vuonna 1990 perustettu leipomo-, kahvila-, lounas- ja pitopalvelua tarjoava raahelainen yritys. Tarjoamme runsaan valikoiman maukkaita konditoriatuotteita erilaisista kakuista leivoksiin ja suolaisiin herkkuihin. Meiltä saat myös makoisat erikoiskahvit sekä suussasulavat jäätelöannokset. Leivomme kaikki tuotteemme paikan päällä ja valtaosa raaka-aineistamme saadaan lähialueen tuottajilta. Huomioimme myös erikoisruokavaliot! Tervetuloa herkuttelemaan!


Valitettavasti emme vielä tiedä tämän ravintolan aukioloaikoja.
area.social.login.providers