Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

48022
Juvenes Restaurant Juniper
Work
Panuntie 4
Helsinki
00610
Finland
60.220272
24.947788
work
pref
0207 600 152
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/juvenes-restaurant-juniper
http://https://www.juvenes.fi/juniper
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=25756&culture=fi-FI
Uudistunut Juniper: Uudistunut Restaurant Juniper on avautunut Käpylän Satotalossa! Tarjoamme monipuolisen lounasvalikoiman sekä virkistävät kahvilatuotteet. Kokeile myös helppokäyttöistä itsepalvelukassaamme, joka mahdollistaa erilaisten välipala- ja takeaway-tuotteiden saatavuuden vuorokauden ympäri. Muistathan myös arkea helpottavat tilavuokraus- ja catering-palvelumme!

Juvenes Restaurant Juniper

Uudistunut Juniper
Panuntie 4, 00610 Helsinki
0207 600 152
http://https://www.juvenes.fi/...
Varaa pöytä tästä »
Uudistunut Restaurant Juniper on avautunut Käpylän Satotalossa! Tarjoamme monipuolisen lounasvalikoiman sekä virkistävät kahvilatuotteet. Kokeile myös helppokäyttöistä itsepalvelukassaamme, joka mahdollistaa erilaisten välipala- ja takeaway-tuotteiden saatavuuden vuorokauden ympäri. Muistathan myös arkea helpottavat tilavuokraus- ja catering-palvelumme!


Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Tämä ravintola ei ole lisännyt ruokalistoja.
area.social.login.providers