Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

48026
Juvenes Ravintola Anna
Work
Kympinkatu 3C
Jyväskylä
40320
Finland
62.253227
25.758841
work
pref
0207 600 166
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/juvenes-ravintola-anna-
http://https://www.juvenes.fi/Anna
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=25756&culture=fi-FI
Kahvila & lounas: Maanantaina 4.10. alkaen lounaalla tarjolla myös kevyempi vaihtoehto My Soup & Salad. Restaurant Annassa tarjoamme päivittäin vaihtuvan monipuolisen lounasvalikoiman niin yksityis- kuin yritysasiakkaillemme. Meillä on upeat tilat järjestää kokoukset ja tiimipalaverit. Ja tietty maistuvat kokoustuotteet toimitamme suoraan kokoustiloihin. Lounasajan ulkopuolella sinua palvelee itsepalvelukassa virkistävillä välipaloilla, virvokkeilla ja makeisilla.

Juvenes Ravintola Anna

Kahvila & lounas
Kympinkatu 3C, 40320 Jyväskylä
0207 600 166
http://https://www.juvenes.fi/...
Varaa pöytä tästä »
Maanantaina 4.10. alkaen lounaalla tarjolla myös kevyempi vaihtoehto My Soup & Salad. Restaurant Annassa tarjoamme päivittäin vaihtuvan monipuolisen lounasvalikoiman niin yksityis- kuin yritysasiakkaillemme. Meillä on upeat tilat järjestää kokoukset ja tiimipalaverit. Ja tietty maistuvat kokoustuotteet toimitamme suoraan kokoustiloihin. Lounasajan ulkopuolella sinua palvelee itsepalvelukassa virkistävillä välipaloilla, virvokkeilla ja makeisilla.


Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

area.social.login.providers