Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

15046
Hiivari
Work
Käsityöläiskatu 5
Turku
20100
Finland
60.449684
22.257915
work
pref
+358449777224
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/hiivari1
http://www.hiivari.fi
gastropub: Gastropub Hiivari on tunnelmallinen seurusteluravintola Turun keskustassa, jonne on aina mukava tulla. Viihtyisät puitteet, ystävällinen palvelu ja levylautasella soivat klassikot luovat ainutlaatuisen atmosfäärin. Nälän yllättäessä keittiömme valmistaa herkullisia annoksia. Aidot ja täyteläiset maut nostavat veden kielelle. Rakkaudella tehtyä ruokaa on tarjolla aina yömyöhäiseen asti. Kelpaa siis nautiskella! Kaveriporukoille hyllystämme löytyy hyvä valikoima lautapelejä, joiden parissa on takuuvarmasti hauskaa! Lämpimästi tervetuloa viihtymään!
Käsityöläiskatu 5, 20100 Turku
+358449777224
http://www.hiivari.fi
Gastropub Hiivari on tunnelmallinen seurusteluravintola Turun keskustassa, jonne on aina mukava tulla. Viihtyisät puitteet, ystävällinen palvelu ja levylautasella soivat klassikot luovat ainutlaatuisen atmosfäärin. Nälän yllättäessä keittiömme valmistaa herkullisia annoksia. Aidot ja täyteläiset maut nostavat veden kielelle. Rakkaudella tehtyä ruokaa on tarjolla aina yömyöhäiseen asti. Kelpaa siis nautiskella! Kaveriporukoille hyllystämme löytyy hyvä valikoima lautapelejä, joiden parissa on takuuvarmasti hauskaa! Lämpimästi tervetuloa viihtymään!
Valitettavasti emme vielä tiedä tämän ravintolan aukioloaikoja.

Asiakkaiden ottamat kuvat

Tälle ravintolalle ei vielä ole asiakkaiden ottamia kuvia.

area.social.login.providers