Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

1471
Rax Buffet Itis
Work
Itäkatu 1-7
Helsinki
00930
Finland
60.212448
25.082687
work
pref
044 420 3137
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/golden-rax-pizzabuffet-turunlinnantie
http://https://www.rax.fi/
pizzabuffet: Rax palvelee buffetilla ja KotiBox-noutomenulla. Buffetissa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Tarjolla on pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja, ruokaisa päivän keitto sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö! Rax KotiBox -noutomenusta saat tilattua tilauksesta valmistettavia pizzoja, salaatteja ja muita annoksia mukaan otettavaksi tai tilattua kuljetuspalveluiden Woltin tai Foodoran kautta ruokaa kotiinkuljetuksella.
Itäkatu 1-7 , 00930 Helsinki
044 420 3137
http://https://www.rax.fi/
Rax palvelee buffetilla ja KotiBox-noutomenulla. Buffetissa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Tarjolla on pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja, ruokaisa päivän keitto sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö! Rax KotiBox -noutomenusta saat tilattua tilauksesta valmistettavia pizzoja, salaatteja ja muita annoksia mukaan otettavaksi tai tilattua kuljetuspalveluiden Woltin tai Foodoran kautta ruokaa kotiinkuljetuksella.

Asiakkaiden ottamat kuvat

Tälle ravintolalle ei vielä ole asiakkaiden ottamia kuvia.

area.social.login.providers