Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

47725
Frida's
Work
Lönnrotinkatu 18
Helsinki
00101
Finland
60.165016
24.934818
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/fridas
http://https://www.restaurantfridas.com/
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=16949&culture=fi-FI
Moderni Meksikolainen: Frida's on moderni meksikolainen ravintola ja cocktaibaari, jonka takana ovat ravintoloitsijat Manu Torchio ja Carlos Pezzia lahjakkaan tiiminsä kanssa. Eloisa meksikolaisravintola ja sen Tequila-Mezcalbaari sijaitsevat Lönnrotinkadulla Helsingin sydämessä. Ravintolassa aidot Meksikon maut kohtaavat nykyaikaisen meksikolaiskeittiön, tuoreet raaka-aineet sekä lämpimän palvelun.

Frida's

Moderni Meksikolainen
Lönnrotinkatu 18, 00101 Helsinki
http://https://www.restaurantf...
Varaa pöytä tästä »
Frida's on moderni meksikolainen ravintola ja cocktaibaari, jonka takana ovat ravintoloitsijat Manu Torchio ja Carlos Pezzia lahjakkaan tiiminsä kanssa. Eloisa meksikolaisravintola ja sen Tequila-Mezcalbaari sijaitsevat Lönnrotinkadulla Helsingin sydämessä. Ravintolassa aidot Meksikon maut kohtaavat nykyaikaisen meksikolaiskeittiön, tuoreet raaka-aineet sekä lämpimän palvelun.

Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Tämä ravintola ei ole lisännyt ruokalistoja.
area.social.login.providers