Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

47874
Finnjävel
Work
Ainonkatu 3
Helsinki
00100
Finland
60.171951
24.931444
work
pref
0300 472 337
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/finnjavel1
http://https://finnjavel.fi/
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=28210&culture=fi-FI
suomalainen: Finnjävel tarjoaa uniikin matkan suomalaisuuteen ja satoja vuosia vanhaan pohjoiseen ruokakulttuuriin. Salongissa Ismo Sipeläinen tulkitsee perinneruokia ja ruokalajeja uniikilla tavalla, tuoden juurevat annokset salonkikelpoisiksi tämän päivän fine dining -ravintolaan. Finnjävel Salissa vallitsee hetki suomalaisesta sielunmaisemasta. Tarjolla on rehtiä suomalaista ruokaa ja hilpeää tunnelmaa lounaasta iltaan.
Ainonkatu 3, 00100 Helsinki
0300 472 337
http://https://finnjavel.fi/
Varaa pöytä tästä »
Finnjävel tarjoaa uniikin matkan suomalaisuuteen ja satoja vuosia vanhaan pohjoiseen ruokakulttuuriin. Salongissa Ismo Sipeläinen tulkitsee perinneruokia ja ruokalajeja uniikilla tavalla, tuoden juurevat annokset salonkikelpoisiksi tämän päivän fine dining -ravintolaan. Finnjävel Salissa vallitsee hetki suomalaisesta sielunmaisemasta. Tarjolla on rehtiä suomalaista ruokaa ja hilpeää tunnelmaa lounaasta iltaan.

Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Asiakkaiden ottamat kuvat

Tälle ravintolalle ei vielä ole asiakkaiden ottamia kuvia.

area.social.login.providers