Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

205
Famu
Work
Mannerheimintie 46
Helsinki
00260
Finland
60.178902
24.927799
work
pref
0947371
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/famu
http://https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-park-helsinki/ravintola-ja-baari/ravintola-famu?cmpid=pa_eat
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=452&culture=fi-FI
ruokaravintola ja baari: Famun juuret ovat pohjoismaisessa ja eurooppalaisessa ruokakulttuurissa. Töölönlahden rannan läheisyydessä sijaitsevassa ravintolassa klassikkoreseptit muuntuvat moderneiksi ja yllättäviksi kokonaisuuksiksi. Famun baarissa nautit lasillisen kansainvälisessä tunnelmassa. Kesäisin ravintolassa on pieni aurinkoinen terassi. Voit piipahtaa myös joka päivä runsaalle aamiaiselle.

Famu

ruokaravintola ja baari
Mannerheimintie 46, 00260 Helsinki
0947371
http://https://www.scandichote...
Varaa pöytä tästä »
Famun juuret ovat pohjoismaisessa ja eurooppalaisessa ruokakulttuurissa. Töölönlahden rannan läheisyydessä sijaitsevassa ravintolassa klassikkoreseptit muuntuvat moderneiksi ja yllättäviksi kokonaisuuksiksi. Famun baarissa nautit lasillisen kansainvälisessä tunnelmassa. Kesäisin ravintolassa on pieni aurinkoinen terassi. Voit piipahtaa myös joka päivä runsaalle aamiaiselle.
Tämä ravintola ei ole lisännyt ruokalistoja.
area.social.login.providers