Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.
brasserie, ruokaravintola: Parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä. Oman lisänsä tunnelmalliseen ilmapiiriin tuo 1920-luvulla toimineen apteekin alkuperäinen sisustus.
Keittiömestari Marko Lomanin suunnittelema ruokalista hakee vaikutteita perinteisen eurooppalaisen keittiön antimista suomalaisia raaka-aineita unohtamatta. Sommelier Kai Aution rakentama viinilista pitää sisällään vanhan maailman parhaita pientuottajia ja oman viinimaahantuonnin helmiä unohtamatta Carelian tavaramerkiksi muodostunutta hinta-laatusuhdetta.
Parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä. Oman lisänsä tunnelmalliseen ilmapiiriin tuo 1920-luvulla toimineen apteekin alkuperäinen sisustus.
Keittiömestari Marko Lomanin suunnittelema ruokalista hakee vaikutteita perinteisen eurooppalaisen keittiön antimista suomalaisia raaka-aineita unohtamatta. Sommelier Kai Aution rakentama viinilista pitää sisällään vanhan maailman parhaita pientuottajia ja oman viinimaahantuonnin helmiä unohtamatta Carelian tavaramerkiksi muodostunutta hinta-laatusuhdetta.
brasserie, ruokaravintola: Parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä. Oman lisänsä tunnelmalliseen ilmapiiriin tuo 1920-luvulla toimineen apteekin alkuperäinen sisustus.
Keittiömestari Marko Lomanin suunnittelema ruokalista hakee vaikutteita perinteisen eurooppalaisen keittiön antimista suomalaisia raaka-aineita unohtamatta. Sommelier Kai Aution rakentama viinilista pitää sisällään vanhan maailman parhaita pientuottajia ja oman viinimaahantuonnin helmiä unohtamatta Carelian tavaramerkiksi muodostunutta hinta-laatusuhdetta.
5
4
4
54 €
Kaikki listalta tilatut illallisannokset olivat herkullisia. Ne oli rakennettu hyvin ja käytetyt raaka-aineet olivat laadukkaita. Annokset tarjosivat myös mielenkiintoisia ja hieman yllättäviä makuyhdistelmiä, mikä ilahdutti. Kodikas tunnelma oli mukava, vaikka etäisyys viereiseen pöytään oli ehkä turhan pieni. Menen mielelläni uudestaan joko yksin, kaksin tai muutaman ystävän seurassa.
brasserie, ruokaravintola: Parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä. Oman lisänsä tunnelmalliseen ilmapiiriin tuo 1920-luvulla toimineen apteekin alkuperäinen sisustus.
Keittiömestari Marko Lomanin suunnittelema ruokalista hakee vaikutteita perinteisen eurooppalaisen keittiön antimista suomalaisia raaka-aineita unohtamatta. Sommelier Kai Aution rakentama viinilista pitää sisällään vanhan maailman parhaita pientuottajia ja oman viinimaahantuonnin helmiä unohtamatta Carelian tavaramerkiksi muodostunutta hinta-laatusuhdetta.
4
4
4
Maa-artisokkakeitto oli taivaallista. Kerrassaan taivaallista. Alkuruoat ja jälkruoat olleet parasta ja mainitsemisen arvoista, kokekmukset kahdelta illalta. Rentoa ja kivan kaupunkilaista.
brasserie, ruokaravintola: Parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä. Oman lisänsä tunnelmalliseen ilmapiiriin tuo 1920-luvulla toimineen apteekin alkuperäinen sisustus.
Keittiömestari Marko Lomanin suunnittelema ruokalista hakee vaikutteita perinteisen eurooppalaisen keittiön antimista suomalaisia raaka-aineita unohtamatta. Sommelier Kai Aution rakentama viinilista pitää sisällään vanhan maailman parhaita pientuottajia ja oman viinimaahantuonnin helmiä unohtamatta Carelian tavaramerkiksi muodostunutta hinta-laatusuhdetta.
4
4
4
55 €
Ruoka oli muuten todella onnistunutta, mutta suolan määrä oli jotain järkyttävää. Suola on maailman edullisin mauste ja sitä oli käytetty koko rahalla.
Palvelu ja ilmapiiri oli rento ja hauska. Täällä ei tarvitse huutaa kilpaa vaan kuulee jopa omat ajatuksetkin.
brasserie, ruokaravintola: Parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä. Oman lisänsä tunnelmalliseen ilmapiiriin tuo 1920-luvulla toimineen apteekin alkuperäinen sisustus.
Keittiömestari Marko Lomanin suunnittelema ruokalista hakee vaikutteita perinteisen eurooppalaisen keittiön antimista suomalaisia raaka-aineita unohtamatta. Sommelier Kai Aution rakentama viinilista pitää sisällään vanhan maailman parhaita pientuottajia ja oman viinimaahantuonnin helmiä unohtamatta Carelian tavaramerkiksi muodostunutta hinta-laatusuhdetta.
4
4
3
45 €
Erittäin hyvä ruoka, hyvä palvelu ja hieno ympäristö. Ei ihan halpa, mutta tasoonsa nähen edullinen. Ruoka oli yksi parhaista - huippuhyvää lihaa ja upea kastike. Toimii!
brasserie, ruokaravintola: Parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä. Oman lisänsä tunnelmalliseen ilmapiiriin tuo 1920-luvulla toimineen apteekin alkuperäinen sisustus.
Keittiömestari Marko Lomanin suunnittelema ruokalista hakee vaikutteita perinteisen eurooppalaisen keittiön antimista suomalaisia raaka-aineita unohtamatta. Sommelier Kai Aution rakentama viinilista pitää sisällään vanhan maailman parhaita pientuottajia ja oman viinimaahantuonnin helmiä unohtamatta Carelian tavaramerkiksi muodostunutta hinta-laatusuhdetta.
5
5
4
45 €
Ruoka oli hyvää, palvelu erinomaista ja miljöö viettävä.
brasserie, ruokaravintola: Parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä. Oman lisänsä tunnelmalliseen ilmapiiriin tuo 1920-luvulla toimineen apteekin alkuperäinen sisustus.
Keittiömestari Marko Lomanin suunnittelema ruokalista hakee vaikutteita perinteisen eurooppalaisen keittiön antimista suomalaisia raaka-aineita unohtamatta. Sommelier Kai Aution rakentama viinilista pitää sisällään vanhan maailman parhaita pientuottajia ja oman viinimaahantuonnin helmiä unohtamatta Carelian tavaramerkiksi muodostunutta hinta-laatusuhdetta.
5
5
4
Ihana ravintola, huippu hyvä ruoka ja ihana henkilökunta! Täydellinen käynti!
brasserie, ruokaravintola: Parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä. Oman lisänsä tunnelmalliseen ilmapiiriin tuo 1920-luvulla toimineen apteekin alkuperäinen sisustus.
Keittiömestari Marko Lomanin suunnittelema ruokalista hakee vaikutteita perinteisen eurooppalaisen keittiön antimista suomalaisia raaka-aineita unohtamatta. Sommelier Kai Aution rakentama viinilista pitää sisällään vanhan maailman parhaita pientuottajia ja oman viinimaahantuonnin helmiä unohtamatta Carelian tavaramerkiksi muodostunutta hinta-laatusuhdetta.
5
2
4
49 €
Pitkästä aikaan ravintola missä ei joutunut pettymään ruokaan 10+. Palvelussa paljon parannettavaa !!!!
brasserie, ruokaravintola: Parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä. Oman lisänsä tunnelmalliseen ilmapiiriin tuo 1920-luvulla toimineen apteekin alkuperäinen sisustus.
Keittiömestari Marko Lomanin suunnittelema ruokalista hakee vaikutteita perinteisen eurooppalaisen keittiön antimista suomalaisia raaka-aineita unohtamatta. Sommelier Kai Aution rakentama viinilista pitää sisällään vanhan maailman parhaita pientuottajia ja oman viinimaahantuonnin helmiä unohtamatta Carelian tavaramerkiksi muodostunutta hinta-laatusuhdetta.
2
3
1
60 €
Tunnelma ja palvelu ok. Jälkiruoka (raparperipiirakkaa) oli pohjaanpalanutta. Ei mikään erikoinen elämys, en tule toiste.
brasserie, ruokaravintola: Parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä. Oman lisänsä tunnelmalliseen ilmapiiriin tuo 1920-luvulla toimineen apteekin alkuperäinen sisustus.
Keittiömestari Marko Lomanin suunnittelema ruokalista hakee vaikutteita perinteisen eurooppalaisen keittiön antimista suomalaisia raaka-aineita unohtamatta. Sommelier Kai Aution rakentama viinilista pitää sisällään vanhan maailman parhaita pientuottajia ja oman viinimaahantuonnin helmiä unohtamatta Carelian tavaramerkiksi muodostunutta hinta-laatusuhdetta.
5
4
2
45 €
Heti sisään astuessani ihastuin paikan tunnelmaan: aito ranskalainen ilmapiiri, ihana decor, ystävällinen vastaanotto, ihana musiikki, joka ei soinut liian kovalla. Hinnat ovat keskiverron yläkärjessä tiesin tämän jo ravintolaa valitessani. Osa seurueesta oli kommentoinut hintoja, joten olin soittanut etukäteen varmistaakseni, että ainakin sillä saisi hyvänkokoisen aterian. MIestarjoilija vakuutti minut, että ateriakoko on täyttävä. Valitettavasti ateriakoko ei vastannut hintaa - annokset olivat aika pieniä ja osa seurueestamme lähti nälkäisenä ravintolasta :( Muutoin ei moitteen sanaa: ystävällinen palvelu, ihana ravintola ja ruoka erinomaista - saisi vain olla enemmän lautasella, varsinkin kun hinnat ovat aika kalliit. Jos on dieetillä: nappivalinta :) Menu on hyvä, joskin suppea. Kasvissyöjille löytyi vain yksi vaihtoehto. Tuo 45 euroa koostui kahdesta alkuruoasta ja jälkiruoasta.
brasserie, ruokaravintola: Parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote, kokemuksen tuoma varmuus ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä Kansallisoopperaa vastapäätä. Oman lisänsä tunnelmalliseen ilmapiiriin tuo 1920-luvulla toimineen apteekin alkuperäinen sisustus.
Keittiömestari Marko Lomanin suunnittelema ruokalista hakee vaikutteita perinteisen eurooppalaisen keittiön antimista suomalaisia raaka-aineita unohtamatta. Sommelier Kai Aution rakentama viinilista pitää sisällään vanhan maailman parhaita pientuottajia ja oman viinimaahantuonnin helmiä unohtamatta Carelian tavaramerkiksi muodostunutta hinta-laatusuhdetta.
3
4
4
38 €
Heti ravintolaan sisään astuessa palvelu oli ystävällistä ja ravintolan tunnelma aivan ihastuttava. Sisustuksessa oli käytetty mm. vanhoja apteekin tavaroita ja vaikka pöydät olivat lähellä toisiaan, tunnelma oli lämmin eikä yhtään meluisa.
Alkuruuaksi tartarpihvi joka oli erittäin hyvä, ainoastaan päälle ripoteltu mauste oli hieman outo. Pääruuaksi simpukat joiden annoskoko oli valtava! Simpukat olivat hyviä, mutta jotenkin maku alkoi tökkiä jossain vaiheessa, joten suuri osa jäi syömättä. Ranskalaiset olivat hieman lötköjä, mutta aiolimajoneesi herkullista.
Kaikenkaikkiaan tunnelma erittäin hyvä, ruoka OK. Tänne ehdottomasti oopperan/baletin jälkeen uudestaankin!