Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

47809
Bistro Svartholm
Work
Svartholman merilinnoitus
Loviisa
07900
Finland
60.379131
26.299219
work
pref
020 787 9754
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/bistro-svartholm
http://https://theronbistro.fi/bistrosvartholm
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=2392&culture=fi-FI
Kesäravintola: Bistro Svartholm sijaitsee Loviisassa Svartholman merilinnoituksessa. Svartholman linnoitussaari Loviisanlahden suulla on oiva retkikohde koko perheelle. Kesäravintola soveltuu myös erilaisille tapahtumille ja juhlille erinomaisesti. Bistro Svartholm tarjoaa upeat puitteet kaikkeen nauttimiseen, olipa sinulla nälkä, jano tai kahvihampaan kolotus. Olitpa sitten ohikulkumatkalla tai viettämässä yksityisiä illanistujaisia. Kesällä vähintään 150 henkilöä vetävä terassi on kuin etelään olisi lähtenyt. Ja niinhän siinä on käynytkin. Vieraita mahtuu maksimissaan 50 vierasta sisätiloihin. A-oikeudet.

Bistro Svartholm

Kesäravintola
Svartholman merilinnoitus, 07900 Loviisa
020 787 9754
http://https://theronbistro.fi...
Varaa pöytä tästä »
Bistro Svartholm sijaitsee Loviisassa Svartholman merilinnoituksessa. Svartholman linnoitussaari Loviisanlahden suulla on oiva retkikohde koko perheelle. Kesäravintola soveltuu myös erilaisille tapahtumille ja juhlille erinomaisesti. Bistro Svartholm tarjoaa upeat puitteet kaikkeen nauttimiseen, olipa sinulla nälkä, jano tai kahvihampaan kolotus. Olitpa sitten ohikulkumatkalla tai viettämässä yksityisiä illanistujaisia. Kesällä vähintään 150 henkilöä vetävä terassi on kuin etelään olisi lähtenyt. Ja niinhän siinä on käynytkin. Vieraita mahtuu maksimissaan 50 vierasta sisätiloihin. A-oikeudet.
Valitettavasti emme vielä tiedä tämän ravintolan aukioloaikoja.

Asiakkaiden ottamat kuvat

Tälle ravintolalle ei vielä ole asiakkaiden ottamia kuvia.

area.social.login.providers