Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

47968
Bistro Stadion
Work
Paavo Nurmen tie 1
Helsinki
00250
Finland
60.186359
24.925823
work
pref
010 7296710
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/bistro-stadion
http://https://www.stadion.fi/kohteet/bistro-stadion
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=25968&culture=fi-FI
Kortteliravintola: Bistro Stadion on viihtyisä kortteliravintola, jossa keittiömestari itse loihtii herkulliset kausimenut paikan päällä. Visiomme on olla ylpeästi yhtä Olympiastadionin historian kanssa ja kirjoittaa paikalle uutta tarinaa. Ruokalistallamme maistuvat suomalaiset, perinteiset maut sekä puhtaat raaka-aineet, joihin kansainväliset tuulet tuovat yllätyksellisyyttä.
Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki
010 7296710
http://https://www.stadion.fi/...
Varaa pöytä tästä »
Bistro Stadion on viihtyisä kortteliravintola, jossa keittiömestari itse loihtii herkulliset kausimenut paikan päällä. Visiomme on olla ylpeästi yhtä Olympiastadionin historian kanssa ja kirjoittaa paikalle uutta tarinaa. Ruokalistallamme maistuvat suomalaiset, perinteiset maut sekä puhtaat raaka-aineet, joihin kansainväliset tuulet tuovat yllätyksellisyyttä.

Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Tämä ravintola ei ole lisännyt ruokalistoja.
area.social.login.providers