Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

47714
Ateneum Bistro
Work
Kaivokatu 2
Helsinki
00100
Finland
60.170082
24.944475
work
pref
+35840 5638430
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ateneum-bistro
http://https://www.ateneumbistro.fi/
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=fi-FI
Bistro: Ateneum Bistro tarjoilee Ateneumin vieraille ja muille ruokafiilistelijöille klassista suomalaista bistroruokaa modernilla twistillä. Jos haluat nauttia taatusti laadukkaan Skagen-salaatin, purotaimenta tai burgerin arvokkaassa ympäristössä Ateneum Bistro on oikea paikka sinulle. Listaltamme löytyy myös perinteisiä annoksia, kuten esimerkiksi kermainen lohikeitto. Haluamme tarjota museon vieraille mahdollisuuden korkealaatuiseen lounaaseen sekä illalliseen museovierailun yhteydessä. Ravintolamme palvelee asiakkaita myös talon ulkopuolelta, esimerkiksi lähiseudun yrityksille Ateneum Bistro tarjoaa uuden lounasmahdollisuuden. Meillä saat sitä mitä tilaat, haluamme esitellä meille kaikille rakkaat klassikot uudessa valossa.
Kaivokatu 2, 00100 Helsinki
+35840 5638430
http://https://www.ateneumbist...
Varaa pöytä tästä »
Ateneum Bistro tarjoilee Ateneumin vieraille ja muille ruokafiilistelijöille klassista suomalaista bistroruokaa modernilla twistillä. Jos haluat nauttia taatusti laadukkaan Skagen-salaatin, purotaimenta tai burgerin arvokkaassa ympäristössä Ateneum Bistro on oikea paikka sinulle. Listaltamme löytyy myös perinteisiä annoksia, kuten esimerkiksi kermainen lohikeitto. Haluamme tarjota museon vieraille mahdollisuuden korkealaatuiseen lounaaseen sekä illalliseen museovierailun yhteydessä. Ravintolamme palvelee asiakkaita myös talon ulkopuolelta, esimerkiksi lähiseudun yrityksille Ateneum Bistro tarjoaa uuden lounasmahdollisuuden. Meillä saat sitä mitä tilaat, haluamme esitellä meille kaikille rakkaat klassikot uudessa valossa.

Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Valitettavasti emme vielä tiedä tämän ravintolan aukioloaikoja.
Tämä ravintola ei ole lisännyt ruokalistoja.
area.social.login.providers