Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

9519
Theron Eat & Work Sörnäinen
Work
Sörnäistenkatu 2
Helsinki
00580
Finland
60.189568
24.968712
work
pref
0207879723
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/theron-eat-work-sornainen
http://eatwork.fi/tilat/sornaistenkatu-2/
lounasravintola: Theron Eat & Work lounasravintolat ovat oikea valinta. Herkullinen, runsas ja yllättävä noutopöytä auttaa jaksamaan. Rehellinen, perinteinen ruoka tuo hymyn huulille. Theron Eat & Work lounas on elämys arjen keskellä. Päivittäin liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdot buffeesta. Deli-pöydästä voitte koota herkullisen kevytlounaan. Buffetlounaan hinta on 10,20€ sisältäen ruokajuomat, salaattipöydän, useita lämpimiä ruokia ja kahvin. Delilounas 10,20€ sisältää delisalaattipöydän, kasvisruuan, ruokajuoman ja kahvin. Jälkiruoka sisältyy hintaan tiistaista perjantaihin.
Sörnäistenkatu 2, 00580 Helsinki
0207879723
http://eatwork.fi/tilat/sornai...
Theron Eat & Work lounasravintolat ovat oikea valinta. Herkullinen, runsas ja yllättävä noutopöytä auttaa jaksamaan. Rehellinen, perinteinen ruoka tuo hymyn huulille. Theron Eat & Work lounas on elämys arjen keskellä. Päivittäin liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdot buffeesta. Deli-pöydästä voitte koota herkullisen kevytlounaan. Buffetlounaan hinta on 10,20€ sisältäen ruokajuomat, salaattipöydän, useita lämpimiä ruokia ja kahvin. Delilounas 10,20€ sisältää delisalaattipöydän, kasvisruuan, ruokajuoman ja kahvin. Jälkiruoka sisältyy hintaan tiistaista perjantaihin.
Valitettavasti emme vielä tiedä tämän ravintolan aukioloaikoja.

Asiakkaiden ottamat kuvat


area.social.login.providers