Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

13281
The Wrap and Roll Cafe
Work
Mannerheimintie 87
Helsinki
00270
Finland
60.193649
24.906822
work
pref
0405312200
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/the-wrap-and-roll-cafe
http://www.wrapandroll.fi
vietnamilainen, aasian: Tarjoamme herkullisia Vietnamilaisia ja Aasialaisia erikoisuuksia, rullia ja wrappejä: sushia, kevätrullia, tuoreita kesärullia, raikkaita salaatteja, nuudelisalaatteja, riisiannoksia, nuudeliruokia, nuudelikeittoja, ja jälkkäriksi smoothiet ja erikoiskahvit. Kaikki ruoat on valmistettu tuoreista raaka-aineista taitavan Vietnamilaisen kokkimme resepteillä. Ruokamme ovat terveellisiä ja kevyitä, ja hintamme edullisia. Meillä on tarjolla myös laaja valikoima kasvisruokia, myös vegaaneille sopivia!! Mottomme on - syö hyvin - pysy terveenä.

The Wrap and Roll Cafe

vietnamilainen, aasian
Mannerheimintie 87, 00270 Helsinki
0405312200
http://www.wrapandroll.fi
Tarjoamme herkullisia Vietnamilaisia ja Aasialaisia erikoisuuksia, rullia ja wrappejä: sushia, kevätrullia, tuoreita kesärullia, raikkaita salaatteja, nuudelisalaatteja, riisiannoksia, nuudeliruokia, nuudelikeittoja, ja jälkkäriksi smoothiet ja erikoiskahvit. Kaikki ruoat on valmistettu tuoreista raaka-aineista taitavan Vietnamilaisen kokkimme resepteillä. Ruokamme ovat terveellisiä ja kevyitä, ja hintamme edullisia. Meillä on tarjolla myös laaja valikoima kasvisruokia, myös vegaaneille sopivia!! Mottomme on - syö hyvin - pysy terveenä.
Valitettavasti emme vielä tiedä tämän ravintolan aukioloaikoja.

Asiakkaiden ottamat kuvat

Tofu-nuudelisalaatti
Tofu-nuudelisalaatti
Saigon special
Saigon special

area.social.login.providers