Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

13430
Hangon Makaronitehdas OY
Work
Satamakatu 15
Hanko
10900
Finland
59.821445
22.963476
work
pref
+358445234522
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/hangon-makaronitehdas-oy
http://www.hangonmakaronitehdas.fi
pasta- ja viiniravintola: Ravintola Hangon Makaronitehtaalla valmistamme päivittäin luomutuorepastaa, jonka raaka-aineina ovat italialainen durumvehnäjauho sekä luomu-kananmunat. Leivomme myös päivittäin kotoisan tuoksuvaa Tehtaan luomuleipää valkoviinijuureen. Kastikkeemme hautuvat pitkään saaden arominsa korkealaatuisista raaka-aineista sekä tuoreista yrteistä. Yrttien tuoreuden takaa Tehtaan oma luomukasvimaa, missä luomuyrttimme kasvavat. Keittiössämme valmistuvat myös herkulliset omat makkarat. Makaronitehtaan alakerrasta löytyy viihtyisä Vinoteca sekä aurinkoinen Lounge-terassi. Voit valita lasillisen kuohuvaa runsaasta ja laadukkaasta kuohuviini- ja samppanjavalikoimastamme tai tutustua huolella valittuun viinilistaamme. Halutessasi voit nauttia ruokaa myös Vinotecan ja Loungen puolella.

Hangon Makaronitehdas OY

pasta- ja viiniravintola
Satamakatu 15, 10900 Hanko
+358445234522
http://www.hangonmakaronitehda...
Ravintola Hangon Makaronitehtaalla valmistamme päivittäin luomutuorepastaa, jonka raaka-aineina ovat italialainen durumvehnäjauho sekä luomu-kananmunat. Leivomme myös päivittäin kotoisan tuoksuvaa Tehtaan luomuleipää valkoviinijuureen. Kastikkeemme hautuvat pitkään saaden arominsa korkealaatuisista raaka-aineista sekä tuoreista yrteistä. Yrttien tuoreuden takaa Tehtaan oma luomukasvimaa, missä luomuyrttimme kasvavat. Keittiössämme valmistuvat myös herkulliset omat makkarat. Makaronitehtaan alakerrasta löytyy viihtyisä Vinoteca sekä aurinkoinen Lounge-terassi. Voit valita lasillisen kuohuvaa runsaasta ja laadukkaasta kuohuviini- ja samppanjavalikoimastamme tai tutustua huolella valittuun viinilistaamme. Halutessasi voit nauttia ruokaa myös Vinotecan ja Loungen puolella.


Asiakkaiden ottamat kuvat


area.social.login.providers