Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

3087
Scandic Jyväskylä, ravintola Colonial
Work
Vapaudenkatu 73
Jyväskylä
40100
Finland
62.244801
25.753799
work
pref
0143303000
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/scandic-jyvaskyla
http://https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/jyvaskyla/scandic-jyvaskyla/ravintola-ja-baari/ravintola-colonial?cmpid=pa_eat
ruokaravintola ja baari: Scandic Jyväskylän katutason viihtyisässä ravintolassa nautit monipuolisen buffetlounaan sekä tunnelmallisen illallisen. Annoksissa maistuvat katuruokatrendien vaikutteet, hyvälaatuiset proteiinit ja raikkaat kasvikset. Valitse vaikkapa herkullinen salaatti, maukas toast tai tuhti hampurilainen. Kesäisin ravintolassa on terassi. Auton voi pysäköidä maksutta hotellin ulkopysäköintialueelle. Voit piipahtaa joka päivä myös runsaalle aamiaiselle.
Vapaudenkatu 73, 40100 Jyväskylä
0143303000
http://https://www.scandichote...
Scandic Jyväskylän katutason viihtyisässä ravintolassa nautit monipuolisen buffetlounaan sekä tunnelmallisen illallisen. Annoksissa maistuvat katuruokatrendien vaikutteet, hyvälaatuiset proteiinit ja raikkaat kasvikset. Valitse vaikkapa herkullinen salaatti, maukas toast tai tuhti hampurilainen. Kesäisin ravintolassa on terassi. Auton voi pysäköidä maksutta hotellin ulkopysäköintialueelle. Voit piipahtaa joka päivä myös runsaalle aamiaiselle.


Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Asiakkaiden ottamat kuvat

Tälle ravintolalle ei vielä ole asiakkaiden ottamia kuvia.

area.social.login.providers