Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Mainostajille

Kävijämäärät

Eat.fi:ssä käy tällä hetkellä noin 85 000 uniikkia kävijää joka viikko. He eivät ole mitä tahansa kävijöitä, vaan valikoitu joukko potentiaalisia ravintola-asiakkaita.

Ota yhteyttä

Kaikissa mainontaan liittyvissä asioissa sinua auttaa Kim Koistinen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää Eat.fin mahdollisuuksista kasvattaa ravintolasi myyntiä!

Kim Koistinen
Myyntipäällikkö
044 581 9001
kim@city.fi

Mainosviesti

Lähetättekö lehtiin lehdistötiedotteita? Haluatteko kertoa asiakkaillenne uudistuksista, tarjouksista tai erikoismenusta? Eat.fi:n Mainosviesti on edullinen ja tehokas tapa tavoittaa asiakkaat juuri sillä ratkaisevalla hetkellä, kun he ovat valitsemassa ravintolaa.

Toisin kun banneri, mainosviesti ei ärsytä eikä ole tiellä, vaan välittää asiakkaalle hyödyllistä tietoa juuri silloin kun hän sitä haluaa. Se on näkyvä, henkilökohtainen viesti juuri niille asiakkaille, jotka ovat valitsemassa teidän ja jonkun muun ravintolan välillä.

Mainosviesti toimii näin:

Ravintolanne piste kartalla muutetaan näkyvämmäksi. Kun asiakas selailee hiirellään pistettä ottakseen selvää, mistä on kyse, hänelle näytetään lyhyt viesti, jota voitte vapaasti muokata. Tämä viesti on ikään kuin otsikko.

Ravintolanne sivulla voitte lisätä viestiin enemmän tietoa - varsinaisen sisällön, johon etusivun otsikko viittaa. Asiakas näkee tämän pidemmän viestin heti ensimmäisenä käydessään ravintolanne sivulla. Koska asiakas on tässä vaiheessa jo valmiiksi kiinnostunut ravintolastanne, on suuri todennäköisyys, että teksti luetaan huolellisesti.

Hallintatyökalut:

Mainosviestin voitte tilata meiltä kuukausimaksulla. Mainosviestin voimassaoloaikana voitte ilmaiseksi muuttaa tekstiä niin monta kertaa kuin haluatte yksinkertaisten työkalujemme avulla. Ilmoittakaa meille sähköpostitse osoitteeseen info@eat.fi mikäli kiinnostuitte mainosviestistä.

area.social.login.providers