Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Tervetuloa Eat.fi-sivustolle

Huom! Eat.fi myytiin MTV3:lle marraskuussa 2011. Marraskuussa 2015 Eat.fi siirtyi City Digital Oy:n omistukseen.

Perustin alkuperäisen Eat.fi:n, koska pidän hyvästä ruoasta, mutta olen yleensä liian kiireinen tai laiska kokkaamaan. Muistan usein myös syödä vasta, kun suurin osa ravintoloista on jo kiinni. Tarvitsin ravintoloista tietoja, joita ei ollut helposti saatavilla.

Halusin:

  • -- löytää paikkoja, joista saisin ruokaa myöhään illalla, tai lounasta pitkälle iltapäivään.
  • -- tietää, mihin saakka keittiö, ei itse ravintola, oli auki. Tarvitsen enemmän ruokaa kuin alkoholia.
  • -- löytää uusia paikkoja, joissa en ollut aiemmin käynyt.
  • -- kuulla, mitä muut ajattelivat: Oliko ravintola hyvä? Halpa? Jäikö hyvä mieli?
  • -- antaa kaikille ravintoloille yhdenvertaisen mahdollisuuden päästä esille ja löytää lisää asiakkaita, jotta uudet ravintolat eivät kuivuisi kokoon ensimmäisen vuotensa aikana.
  • -- välttää reissuja kaupungin toiselle puolelle lumimyrskyssä siksi, että kaveri suositteli sellaista ihan mahtavaa paikkaa josta saa tosi hyvää falafelia jota on ihan pakko maistaa, se on jossain Kalliossa aika lähellä bensa-asemaa ehkä tällä kadulla tai ehkä tuolla sivukujalla tässä korttelissa kuitenkin tai ehkei sittenkään... ja sitten lopulta huomata, että paikka on suljettu remontin ajaksi.
  • Siispä perustin alkuperäisen Eat.fi:n. Kun sivusto sai lisää käyttäjiä ja suosiota, tajusin, että minulla oli kaksi vaihtoehtoa. Eat.fi voisi jatkaa pienenä Helsinki-saittina, tai voisin antaa sille mahdollisuuden kasvaa isommaksi ja kypsemmäksi. Nyt, tasan vuoden kehitysprosessin jälkeen, olemme saaneet aikaan tämän Eat.fi:n isonveljen, joka on rakennettu alusta alkaen näyttämään paremmalta, toimimaan paremmin, ja tarjoamaan helpompia laajenemismahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Sitten ei muuta kuin syömään!

-- Tina Aspiala
Helsinki 2008

area.social.login.providers