Tervetuloa!

Kaikki ravintolat kartalla! Löydä auki olevat ravintolat suoraan kartalta. Zoomaa alueeseen missä olet ja suodata tulokset tyypin, hinnan ja arvostelujen mukaan.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

4245
Scandic Kuopio
Work
Satamakatu 1
Kuopio
70100
Finland
62.887501
27.694599
work
pref
017195111
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/scandic-kuopio
http://https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/kuopio/scandic-kuopio/ravintola-ja-baari/ravintola?cmpid=pa_eat
ruokaravintola: Scandic Kuopion rennossa ravintolassa maistuu herkullinen illallinen Kallaveden rannan tunnelmissa. Ravintolassa pohjoismaiset klassikot on tuotu tähän päivään rennoilla ja moderneilla resepteillä. Vuoden aikojen mukaan vaihtuvassa menussa maistuu sesonkien parhaat maut ja raaka-aineet. Kesäisin asiakkaita palvelee aurinkoinen terassi. Voit piipahtaa myös joka päivä runsaalle aamiaiselle.
Satamakatu 1, 70100 Kuopio
017195111
http://https://www.scandichote...
Scandic Kuopion rennossa ravintolassa maistuu herkullinen illallinen Kallaveden rannan tunnelmissa. Ravintolassa pohjoismaiset klassikot on tuotu tähän päivään rennoilla ja moderneilla resepteillä. Vuoden aikojen mukaan vaihtuvassa menussa maistuu sesonkien parhaat maut ja raaka-aineet. Kesäisin asiakkaita palvelee aurinkoinen terassi. Voit piipahtaa myös joka päivä runsaalle aamiaiselle.


Tällä ravintolalla ei vielä ole kuvia

Tämän ravintolan omistaja ei ole vielä lisännyt yhtään kuvaa. Toimi nopeasti ja lisää arvostelu jossa on kuvia mukana niin saat omat kuvasi tähän näytille!

Asiakkaiden ottamat kuvat

Tälle ravintolalle ei vielä ole asiakkaiden ottamia kuvia.

area.social.login.providers