Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

vitellotonnato 33 reviews

%count% reviews 33

Badges

  • Badge_top5
    Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Actions

vitellotonnato reviewed restaurant Gustav Wasa: G7 ja viinipaketti, , todella hyvää,laadukasta ja yllätyksellistäkin fine diningiä, olin yllättynyt että vaasassa saa näin hyvää ruokaa.
65 €
vitellotonnato reviewed restaurant Ravintola Bacchus/Svenska Klubben: Tila upea ja palvelu hyvä, ruuat perus gourmee tyylisiä, aika varman päälle mennään.
35 €
vitellotonnato reviewed restaurant Illyrian's: Marco Polo oli kiinni niin kokeilin sitten tätä, siisti paikka ja ystävällinen palvelu.
12 €
vitellotonnato reviewed restaurant Magokoro: Suositusmenu ja kannu sakea, todella hyvät maut ja raaka-aineet, nopea palvelu.
12 €
vitellotonnato reviewed restaurant Aschan Coffee & Deli Vaasa: Kahvilla ja croissantilla kävin, ihan ok paikka, perus ketjupaikka, ystävällinen ja nopea palvelu.
6 €
vitellotonnato reviewed restaurant kreikkalainen ravintola ikaria: Ala carte aika monipuolinen, jotkut annokset kyllä hieman hintavia kun samaa fetasalaattia ja lohkoperunoita tulee kuitenkin lähes kaikkeen.
18 €
vitellotonnato reviewed restaurant Laanna Thai Restaurant: Pyysin kunnolla maustettuna ja kyllä se oli, yleensä missään ei saa vaikka pyytää.
10 €
vitellotonnato reviewed restaurant Rosso: Lista vaikutti lupaavalta ja annos näytti hyvältä, ei vain sitten maistunut yhtään miltään, huoltoasematasoa.harmitti.miksi aina näin että ulkonäköön kyllä satsataan mutta ruoka ei saa maistua miltään, haluaako asiakkaat tälläistä tasapaksua mitäänsanomatonta einestä???
20 €
vitellotonnato reviewed restaurant O Sole Mio: Pari kertaa kokeiltu pizzaa, tilaus toimitetaan nopeasti, mutta lopputuotos on varsin mitäänsanomaton, odotin kyllä herkullisempaa kymmenien vuosien kokemukselta, tälläistähän saa mistä vaan ja halvemmallakin, takaisin marco pomon asiakkaaksi, tulipahan kokeiltua
11 €
vitellotonnato reviewed restaurant Subway Vaasanpuistikko: Päivän subi, kävelin jo ohi mutta ajattelin kokeilla kuitenkin, eipä olisi mitään menettänyt vaikka välistä jättänytkin.
4 €
vitellotonnato reviewed restaurant La GuacaMaya: Lounaslista on mielenkiinnoton, mutta ala carte toimii, meksikolaisen ruuan ystävänä, ei siis texmexin, olin otettu ruuan laadusta ja autenttisuudesta.
12 €
vitellotonnato reviewed restaurant Sandro Kallio: Lounas ja brunssi testattu, pitkälti samat ruuat brunnssilla vaan vieläkin enemmän valikoimaa, ja kaikki tajuttoman herkullista, tällä pärjää koko päivän eikä ruuista tule edes ähkyä.
Lunch
13 €
vitellotonnato reviewed restaurant Bar Tapasta: Pieni paikka,hyvä palvelu, annokset tapaksiksikin aika pieniä ja aika tavallisia, mitään vikaa niissä kuitenkaan ei ole.
14 €
vitellotonnato reviewed restaurant Wazaca: Laaja lista mutta tuntuu toimivan, kaikenlaista maistanut eikä pahoja huteja ole ollut, lounaslista yllättänyt pari kertaa laadukkuudellaan.
20 €
vitellotonnato reviewed restaurant Chili & Lime: Tuli sitten käytyä kun työkaverit kehuneet, ruoka oli valmistettu hyvin ja tuoreista raaka-aineista, mutta kaikki mausteet oli jätetty pois, vietnamilaista ruokaa ilman mausteita, ei hyvä yhtälö.
Lunch
9 €
vitellotonnato reviewed restaurant Bangkok Yim-Siam Cuisine: Hyvin valmistettua maukasta thaimaalaista,
15 €
vitellotonnato reviewed restaurant Kantarellis: Ihan hyvä pihvi, lisukkeet mielikuvituksettomat, ranskalaisia ja pakastevihanneksia vaikka suomessa on nyt tuoreiden juuresten aika
25 €
vitellotonnato reviewed restaurant Ravintola Mathilda: Ilmaisella lounaalla työpaikalta,tilausjuttu joten en tiedä annoksen hintaa.
vitellotonnato reviewed restaurant Strampen: Paremman luokan ruokaa , peura paistettu juuri oikein, kovin nälkäisenä ei kannata tulla, maku korvaa määrän.
25 €
vitellotonnato reviewed restaurant Dallas Pizza Palazzo: Ok pizzeria, väsähtänyt tunnelma oli arki iltana,pizza maistui samalta kuin 20 vuotta sitten, tasainen laatu siis
10 €

First« Previous page
1 2 3
Facebook, Google, Twitter, OpenID