Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

vekkuli2013 21 reviews

%count% reviews 21

Badges

  • Badge_top5
    Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Actions

vekkuli2013 reviewed restaurant Midhill: Smokyhill burger, joka sisälsi jopa " harvinaista omenapuu-savustettua pekonia".
16 €
vekkuli2013 reviewed restaurant Burger King Hämeenkatu Tampere: Palvelu hidasta, pitkähkö jono ja vain yksi henkilö tiskillä.
8 €
vekkuli2013 reviewed restaurant August von Trappe: Annokset pieniä ja ylihinnoiteltuja.
30 €
vekkuli2013 reviewed restaurant Manhattan Steak House Tampere: Floridanleike päivän tarjouksena 7,9e, sekin liikaa mauttomista pussiranskalaisista ja liian ohueksi nujitusta pihvistä, joka oli varmuuden vuoksi vielä paistettu reippaasti yli.
8 €
vekkuli2013 reviewed restaurant Pispalan Pulteri: Legendaarinen paikka Pispalan sydämessä, hieno ja viihtyisä pubi.
18 €
vekkuli2013 reviewed restaurant Kahvila Nostalgia: Kaupungin suurimmat korvapuustit (korjatkaa jos olen väärässä...), hyvää kahvia ja rauhallinen tunnelma.
Lunch
3 €
vekkuli2013 reviewed restaurant Panttitalon Vohvelikahvila: Kovat ennakko-odotukset kun moni kehunut paikkaa, ja pettymyshän tämä oli.
8 €
vekkuli2013 reviewed restaurant Ravintola Rustholli: Pariloitua possua, paistettu makuuni turhan kypsäksi (kuivaksi) mutta hyvää oli silti.
18 €
vekkuli2013 reviewed restaurant Pancho Villa: Pekoniburger+ranskalaiset, ihan laadukas annos.
13 €

Facebook, Google, Twitter, OpenID