Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

1802

tyyppi 29 reviews

Ei pelkkä maku tai näkö ratkaise, vaan tarvitaan myös rakennetta.. Aivan sama onko huippu rafla vai spudari, kunhan ateria jää mieleen..
%count% reviews 29

Badges

  • Badge_top5
    Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
  • Badge_hero
    Hero: Updated vast amounts of information

Actions

tyyppi reviewed restaurant villakonak: Elämäni surkein kebab salaatilla.
8 €
tyyppi reviewed restaurant Dernek/Didim kebab: Olihan se pakko käydä kebabilla kun jossain oli kyseistä paikkaa ylistetty.
6 €
tyyppi reviewed restaurant ABC Piihovi Salo: Ehkäpä paras pihvi jonka olen syönyt tähän mennessä abc-ravintolassa.
12 €
tyyppi reviewed restaurant ABC Härkähovi kahvila-ravintola: Abc-pannupitsaa pitkästä aikaa, harmi vain ettei kumpikaan tilatuista pitsoista ollut tarpeeksi kauaa uunissa, vaan oli haaleata, eikä juusto ollut ehtinyt sulaa kunnolla..
Lunch
9 €
tyyppi reviewed restaurant Pallogrilli: Aika surkea lounaskokemus.
Lunch
12 €
tyyppi reviewed restaurant Dilber Pizzeria: Aika perus pitsa paikka, ulkoapäin aika karun näköinen, eikä sisältäkään mikään erikoinen mutta täytyy myöntää että pitsa oli kyllä hyvä, lounaaseen kuului myös salaatti ja kahvi.
Lunch
7 €
tyyppi reviewed restaurant Ravintola Sara: Päivittäin vaihtuva lounas buffetti, keitto, kaksi eri pääruokaa, todella hyvä ja runsas salaattipöytä.
Lunch
8 €
tyyppi reviewed restaurant Amarillo: Itselläni pelasi tarjoilu normaalilla ravintola nopeudella juomat, alkupalat ja ruoka tuli yllättävän nopeasti ottaen huomioon että sunnuntaina ravintola oli aikatäynnä.
32 €
tyyppi reviewed restaurant 99ravintola: Täytynee vähän päivittää arvostelua, nyt reilun kymmenen kertaa lounaalla käyneenä ja muutenkin lounaslistaa seuranneena, niin olen huomannut että samat lounaat pyörivät jatkuvasti listalla..
Lunch
7 €
tyyppi reviewed restaurant Ravintola: Loistava lounaspaikka, henkilökunta mukavaa ja ruoka mainiota.
Lunch
9 €
tyyppi reviewed restaurant Kahveli: Lasagnea, spydäriä ja paistettuja munia, ketä tahansa houkuttaa moinen buffet lounas, mutta ei, lasagne oli todella rasvaista, kuivaa ilman juustokastiketta, pinta palanut ja mikä parasta täysin kylmää.
Lunch
8 €
tyyppi reviewed restaurant Ruokapaikka Hanna Maria: Todella pienet annokset hintaan nähden, kanapastaa sai kauhallisen ja siihen herne, maissi, paprikaa puolikauhallista lisäksi.
Lunch
8 €
tyyppi reviewed restaurant Ravintola The Chili's: Suosittelen ehdottomasti, parasta syömääni kebabbia ja chilijuustoperunat aivan loistavia!
8 €
tyyppi reviewed restaurant Ravintola Lähde: Siisti, suosittu ja hyvä ravintola, lounasaikaan tupaten täynnä.
Lunch
8 €
tyyppi reviewed restaurant Ravintola Vagabonda: Suht surkeata, ravintolan mainostaa intialaisia ruokiansa "aidoiksi".
9 €
tyyppi reviewed restaurant Makalu: ystävällinen ja nopea palvelu, ruoka oli hyvin maustettua ja lounaslistan lounaista oli mahdollista yhdistää kaksi eri ateriaa euron lisämaksulla jolloin päättämisen vaikeus hivenen helpoittui.
Lunch
9 €
tyyppi reviewed restaurant Punainen Omena: Pienehkö kiinalainen ravintola, joka sijaitsee vähän piilossa, ehkäpä hyvä niin sillä ainakin lounas aikaan paikka tuntuu olevan muutenkin aika täynnä.
Lunch
8 €
tyyppi reviewed restaurant Grilli Toro: Loistavaa, aivan loistavaa.
18 €
tyyppi reviewed restaurant Orient Express: Ei kovinkaan ihmeellinen iskender kokemus.
8 €
tyyppi reviewed restaurant Kotipizza Matinkylä: Pitsat hyviä ja ainekset tuoreita.
Lunch
9 €

First« Previous page
1 2 3
Facebook, Google, Twitter, OpenID