Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

mimsa 9 reviews

%count% reviews 9

Actions

mimsa reviewed restaurant ABC Piihovi Salo: Ihan perus ABC.
mimsa reviewed restaurant Amarillo Mikonkatu: missä oli asiakaspalvelu?
mimsa reviewed restaurant Meri Cafe Kristina: Lohileipä oli pettymys maistui vanhalle kalalle.kahvi ok.
mimsa reviewed restaurant Rosso ja Public Corner Pasaati: syötiin pizza,todella hyvä rapea pohja ja juuri sopivasti täytettä.
mimsa reviewed restaurant Café Cabriole: mukava miljöö,ja ihana istua hetkeksi ja rentoutua.ihan maukas piirakka pala oli ja hyvät jäätelöannokset.
mimsa reviewed restaurant Rafael's Steak House and Bar: Ollaan käyty monta kertaa,sekä perheen kanssa ja ystävien kera,todella mukavaa henkilökuntaa ja ruoka just sitä mitä haluttiin!
mimsa reviewed restaurant Liisantalon leipomo - Tuhannen tuskan kahvila: Niin Ihana että ei sanotuksi saa!!!Kannatti käydä,ja tullaan myös uudestaan.
mimsa reviewed restaurant Pahuna: Namskis!
mimsa reviewed restaurant Vaherkylä Konditoria - Cafe: Nätti paikka,palvelu jotenkin negatiivinen,kakut ok..leivät hyvät.
mimsa reviewed restaurant Runda Munken: Todella hyvä paikka,ystävällinen henkilökunta,hyvät maukkaat tuotteet ja todella kiva toi take away catering.

Facebook, Google, Twitter, OpenID