Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

luukmi 4 reviews

%count% reviews 4
  • Filter reviews

Update

Reviews

business
10888
Villisika
Work
Verkatehtaankatu 3
Tampere
33100
Finland
61.497215
23.767338
work
pref
010 4233 243
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/villisika
http://www.ravintola.fi/villisika_tampere
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=en-GB
theme restaurant: The Villisika menu has many strong meat dishes and schnitzels, but we haven't forgotten those who want lighter fare or vegetarian dining. From ribs to schnitzels, salmon to escargots, boar to a variety of salads – the menu has something for everyone who appreciates good food. On weekdays, Villisika also serves a lunch of home cooking from 11 AM to 2 PM. Live music every Saturday until the small hours! Villisika encourages you to eat, drink and have fun. There are approximately 90 seats in our restaurant.
Villisika
theme restaurant

3
3
2
20 €
Kahden hengen illallinen lauantaina onnistui hyvin. Pöytävaraus oli ja hyvä niin, koska saapumisemme jälkeen alkoi väkeä tulemaan enemmänkin. Olisin ottanut Possun potkaa, mutta sitä olisi joutunut odottamaan kauemmin kuin muita ruokia, koska oli vielä muhimassa. Otin siis aurajuustoleikkeen ja kumppani tilasi maksaa. Leike oli todella iso ja maultaan ihan ok. Ilman aurajuustoa se olisi ollut keskivertoleike. Maksa kuulemma maistui hyvältä, mutta parempaakin on syöty. Samoin maksa-annos olisi saanut olla suurempi. Pakko myöntää, että odotin ehkä vähän enemmän ruokien kuvausten perusteella makua ja "äijäilyä". Ravintolana Villisika on viihtyisä ja mukavasti sisustettu. Tilaa on hyvin pöytien ympärillä. Palvelu perinteistä. Possun potka - annos on joskus pakko vielä päästä testaamaan.
luukmi 2015-05-24
fi
Rating: 0

business
14134
Taj Indian Restaurant
Work
Itäinenkatu 11
Tampere
33210
Finland
61.500832
23.759083
work
pref
040 1290162
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/taj-indian-restaurant
indian: Visit us for the tastiest Indian cuisine experience in Tampere. Variety of Veg and Non-Veg specialties to offer. Taj Indian Restaurant Tampere.
Taj Indian Restaurant
indian

4
4
3
Lunch
15 €
Vappubuffet inasen alle 15€ per henkilö. Tarjolla pätevä kattaus kana- ja lammasruokia, salaattia, riisiä ja lisukkeita. Jälkkärinä tarjottu mangovaahto oli todella hyvää. Samoin Naan- leipä. Kerran käynyt aiemmin ja silloinkin ruoka erittäin hyvää. Nyt oli taloon tullut suomenkielinen tarjoilija, jota viime kerralla ei ollut. Kaiken kaikkiaan hyvä buffet-kokemus ja ehdottomasti suosittelen kyseistä ravintolaa ihan jokaiselle.
luukmi 2015-05-02
fi
Rating: -1

business
10640
Roast
Work
Tammelan puistokatu 34
Tampere
33500
Finland
61.499458
23.779556
work
pref
01005586
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/roast
http://www.roast.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=en-GB
Roast

2
3
1
20 €
Palvelu oli ihan hyvää, mutta ruoka ei säväyttänyt. Pekoniburgerissa ainoa hyvä asia oli pihvi. Sämpylä ei maistunut miltään ja ranskalaiset pystyy kuka tahansa maustamaan paremmin, pelkkä tavallinen grillimauste ei ole ravintolatasoista maustamista. Salaatit vetisiä ja majoneesi maistui kitalaessa koko loppuillan. Jos Tampereella tahtoo burgerin niin oikeastaan mikä tahansa paikka on parempi vaihtoehto niin hintansa kuin laatunsa puolesta. Ei se nyt pahaa ollut, mutta.. Seuralaisen mukaan vasikka oli ihan hyvää, mutta annos pienehkö ja lohkoperunat kovia. Jäi nyt vähän epäselväksi mikä paikka Roast haluaa olla.. Fine Diningiä se ei ole, pubiruokaa siellä ei tarjota, hampurilaisravintola se ei ole eikä kotiruokaravintolastakaan Roast mene. Sisustus muuten ihan kiva, mutta aivan liian paljon pöytiä niin pieneen tilaan. Tunnelmaa latisti liian lähellä olevat naapuripöydät. Onneksi olin lukenut arvosteluja etukäteen niin tiesi pelätä pahinta/olla odottamatta liikoja. Tuskin tulee mentyä uudelleen, koska hinta - laatu - suhde on vain aivan liian pielessä tässä ravintolassa.
luukmi 2014-02-14
fi
Rating: 2
Facebook, Google, Twitter, OpenID