Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

huopa 24 reviews

%count% reviews 24

Badges

  • Badge_top5
    Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Actions

huopa reviewed restaurant Namcha Cafe: Hyvää perusthaikkua, mutkattomassa paikassa.
Lunch
8 €
huopa reviewed restaurant Cafe Stoa Cultural Kitchen: Viikonlopun lounasajan buffetti oli melko selvästi itä-helsingin parasta ruokaa.
18 €
huopa reviewed restaurant Linnoitusravintola Kamu!: Suomen kivoja pikkukaupunkeja turistina kierrellessä Hamina oli jotenkin jäänyt pois matkakartalta.
20 €
huopa reviewed restaurant GIWA.
Lunch
10 €
huopa reviewed restaurant Fulbari: Olipa varmaan paras shahi paneer mitä olen syönyt..
14 €
huopa reviewed restaurant Mestarikilta: Olen nyt syönyt useamman lounaspitsan ja yllättynyt miten mukavia pitsoja paikka tarjoaa lounaaksi.
Lunch
8 €
huopa reviewed restaurant Pasila Visio: Lounas on melko standardia ketjulounastasoa.
Lunch
9 €
huopa reviewed restaurant West Corner: Paikka näyttää melkoiselta kännikuppilalta ulkoapäin, mutta lounaalla paikka tarjoileekin ihan mukiin menevää kiinalais-thaibuffet-mättöä ja jopa varsin hyvää sushia.
Lunch
10 €
huopa reviewed restaurant Ravintola Windsor: Ruoat ovat hyvää perusintialaista.
Lunch
10 €
huopa reviewed restaurant Amica Maistraatinportti: Elämäni paras ns.
Lunch
9 €
huopa reviewed restaurant Panza Kuopio: Testasin enchadon alkupalaksi ja kala-enchiladan listalta..
21 €
huopa reviewed restaurant Chinaman: Löytyipäs taas aika kioskiputkan näköinen mutta ruokien maultaan loistava paikka..
Lunch
9 €
huopa reviewed restaurant Southpark Restaurant: Olen syönyt nyt muutaman viikon täällä työlounaita hyvällä menestyksellä.
Lunch
12 €
huopa reviewed restaurant Bunthan's food: pykälön normikiinalaista parempaa, kungpo tofu oli etenkin varsin onnistunut, samoin sopulinauta.
Lunch
7 €
huopa reviewed restaurant Café Trocadero: tullut näemmä muiltakin, mutta salaattipöytä oli jopa selvästi parempi kuin pääruoka omalla visiitilläni.
Lunch
10 €
huopa reviewed restaurant Ikki Sushi: Siisti pieni japanilainen josta saa sushin lisäksi muutakin japanilaista ruokaa, etenkin nuudelikeitot olivat erittäin hyviä, eikä muissakaan lounasannoksissa ollut mitään isompaa moitetta.
Lunch
10 €
huopa reviewed restaurant Panimoravintola Plevna: punajuurimureke tai vastaava maistui erittäin hyvältä ja kyytipojaksi otettu plevnan sima oli myös positiivinen yllätys, etenkin henkilölle joka ei yleisesti oluista pidä.
15 €

First« Previous page
1 2
Facebook, Google, Twitter, OpenID