Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

hollolalainen 16 reviews

%count% reviews 16

Actions

hollolalainen reviewed restaurant Kellariravintola Hällä: Ruoka ei varsinaisesti ollut mitään huonoa,mutta siinä ei ollut mitään mikä saisi tulemaan tänne uudelleen.
26 €
hollolalainen reviewed restaurant Fontanas Restaurant & Bar: Hieman hymyilyttää nämä hypetykset tuossa alla ,- noh, kirjautumattomien kommentteja ne näyttävät olevan josta jokainen voi omat päätelmänsä tehdä.
hollolalainen reviewed restaurant Ravintola Thai Smile: Ruokansa puolesta yksi thaikuppila muiden joukossa.
Lunch
9 €
hollolalainen reviewed restaurant Olivo Food Factory: Talon hampurilainen oli kyllä ihan hyvin ja hyvistä raaka-aineista tehty, mutta maku maailmaltaan lassu (mauton).
hollolalainen reviewed restaurant Ravintola Haukilahden Paviljonki: Arkilounaalla tupa oli täynnä porukkaa, mutta itselleni tämä ruokailukokemus oli elämänkaareni surkein.
hollolalainen reviewed restaurant Kanavan Kunkku: Pizza jonka söin oli harvinaisen hyvä, - jotain ihan muuta kuin mitä olen noissa "etnisissä" mättölöissa saanut.
hollolalainen reviewed restaurant Zhen Kungfu Ravintola: Tusina kuppila, joita suomessa on yllin kyllin.
7 €
hollolalainen reviewed restaurant Kiveriön Kulma: Lounasaikaan parkki täynnä pakettiautoja ja tupa täynnä työmiehiä haalareissa ja huomioliiveissä, josta ekakertalainen huomasi heti,että paikka ei yksinkertaisesti voi olla huono.
hollolalainen reviewed restaurant Ravintola Sipuli: Joulubuffet ei nyt oikein kolahtanut.
hollolalainen reviewed restaurant Chäm Chan: 2 x lounaaan perusteella hinta/laatu suhde on hyvä.
hollolalainen reviewed restaurant Laivaravintola Kaunis Veera: Lounasbuffet oli perusmättöä, jossa ei ollut mitään erityistä, mikä saisi tulemaan tänne uudestaan.
Lunch
hollolalainen reviewed restaurant Pika Kievari: Ruoka pikaruokapaikaksi erinomaista.
hollolalainen reviewed restaurant Pizzeria-Kebab Dalaman: Useamman kerran tämän raflan tuotoksia syöneenä uskallan todeta: Pizzat hyviä, - selvästi keskivertoa parempia.
hollolalainen reviewed restaurant Lounasravintola Mänty: Kuuluu premium luokkaan lounasravintola luokassa.
hollolalainen reviewed restaurant Ristorante Momento / Kauppakeskus Karisma: Hinta /Laatu suhde on hyvä.
hollolalainen reviewed restaurant Pieni Talo Preerialla: Ruoka ABC liikenneasemien tasoa.

Facebook, Google, Twitter, OpenID