Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

esjoberg 7 reviews

%count% reviews 7

Actions

esjoberg reviewed restaurant Sasso: Kerran tullut käytyä, ja paikka oli loistava, jos täysmenun ottaa niin saa takuuvarman makuelämyksen.
25 €
esjoberg reviewed restaurant Bullman: Paras ikinä syömäni pyttipannu, ja jos sillä ei lähde nälkä niin ei millään, mikään annos tässä ravintolassa ei ole pettänyt tähän asti, henkilökunta pääsääntöisesti ystävällistä, joskin vähän Kalliomaisia piirteitä välillä, mutta ei kannata ottaa henk.koht ;)
12 €
esjoberg reviewed restaurant Subway Ruoholahti: Perus-Subway.
7 €
esjoberg reviewed restaurant Spizy Co.: En todellakaan enää tule takaisin syömään tähän ellen kuule jostain selvistä parannuksista, ruuasta jäi poisheitetyn rahan maku, eikä kokokaan ollut mikään vakuuttava, jäi yleisesti huono fiilis koko paikasta.
8 €
esjoberg reviewed restaurant Ristorante Zio Pepe: Remontin jälkeen erittäin hyvä ja mukava paikka, henkilökuntaan voi aina luottaa.
12 €
esjoberg reviewed restaurant Elmo Sports & Grill: Loistavaa konsepti, urheilu, pelit, ja RUOKA, eikä mikään huono ruoka.
15 €
esjoberg reviewed restaurant Stadin Kebab Rautatienkatu: Toimii yöllä mutta jos pitää valita niin suuntaan kyllä mielummin Eerikinkadun vastaaviin.
7 €
esjoberg reviewed restaurant Arkadian Kebab: Peruspikakebab, Nipabotin kanssa erimieltä kadun toisella puolella olevasta paikasta, kyllä sinne mielummin kuin tähän.
7 €
esjoberg reviewed restaurant McDonald's Kamppi: Mäceistä kivoin :) kävijämäärältään yllättävän siistissä kondiksessa yleensä, ja auki myöhään joka päivä.
7 €
esjoberg reviewed restaurant Singapore Hot Wok: Jos haluaa hyvää wokkia nopeasti mukavassa ympäristössä keskustan sykkeessä niin tämä on se paikka, isompi masukin täyttyy just ja just.
9 €
esjoberg reviewed restaurant Pasha's Restaurant: Ehdottomasti Stadin paras kebab.
8 €
esjoberg reviewed restaurant Eerikin Pippuri: Ihmiset hehkuttaa kyseistä kebabpaikkaa tuntematta vaihtoehdot, parempaa kebabia saa kokeilemalla jotain muitakin paikkoja kuin kavereiden suosimia.
9 €

Facebook, Google, Twitter, OpenID