Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

antselmi 14 reviews

%count% reviews 14

Actions

antselmi reviewed restaurant Coussicca: Sukeltelu Tampereen ravintolamaailmaan jatkuu.
27 €
antselmi reviewed restaurant Pizzeria Makasiini: Harvoin ravintolassa käynti jää siihen että ei edes syömään asti päästä...
10 €
antselmi reviewed restaurant Pizzeria Partola: Koko viikon oli pizzahermoa kolottanut ja niinhän siinä kävi että lätyn perässä päädyttiin Partolaan - kuinkas muuten.
8 €
antselmi reviewed restaurant Treffi Pub & Bistro: Treffipubi se on kerrassaan muuttunut.
18 €
antselmi reviewed restaurant Jyväskylän Vanha Asemaravintola: palauttelempa tänne aikaisemman arvosteluni.
20 €
antselmi reviewed restaurant Ravintola Telakka: Joulukuisen merkkipäivän juhlistus loi välttämättömyyden suunnata "maalikylille" huttua ja holipompelia etsimään.
19 €
antselmi reviewed restaurant Shanghai Chinese Restaurant: Nälkä ajoi kokeilemaan tätä ravintolaa, sattui näet olemaan sopivasti kohdallaan kun etsimämme toinen ravintola oli ilmeisesti lopetettu.
14 €
antselmi reviewed restaurant Stefan's Steakhouse: Ilmarisenkatu 2:ssa on ollut vuosien saatossa jos minkäkinlaista paskaravintelia.
48 €
antselmi reviewed restaurant Burger King Jyväskylä: Johan saatiin Jyväskyläkin maailmankartalle kun Burger King avasi kioskin kaupungissa.
9 €
antselmi reviewed restaurant Vanha Asemaravintola: Aina hieman epäilys herää, kun tuntemattomat (uudet) käyttäjät suitsuttavat ravintolaa poikkeuksellisen vuolaasti ja monisanaisesti.
10 €
antselmi reviewed restaurant Daddy's Diner: Päivän suhattuamme Ideaparkissa oli aika etsiä murua rinnan alle.
16 €
antselmi reviewed restaurant Revolution: Vanhan kunnon Memphisin tilalle on avattu uusi ravintola, jonka vasta nyt kävin tietämässä.
17 €
antselmi reviewed restaurant Ravintola Zarillo: Kyllähän oli heikko esitys ravintolalta.
10 €
antselmi reviewed restaurant Classic American diner: Piristävä poikkeus Jyväskylän ravintolatarjontaan.
Lunch
8 €
antselmi reviewed restaurant Ravintola Genghis Khan: Lounas 10,5€ ja valittavana mm.
Lunch
10 €

Facebook, Google, Twitter, OpenID