Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

albania 9 reviews

%count% reviews 9

Actions

albania reviewed restaurant Maneerat: Kun tässä alla nimimerkki "tuntematon" valittaa siitä, että ravintolaa kehuvat vain nimimerkit "tuntematon", niin tässä nyt yksi rekisteröityneen, Thaimaassa(kin) pidempiä aikoja viettäneen henkilön kommentti: noin kymmenellä lounaskerralla en ole kertaakaan saanut täältä huonoa tai edes jotenkuten menettelevää ruokaa, vaan olen joka kerta poistunut paikalta tyytyväisenä.
Lunch
10 €
albania reviewed restaurant Hanko Sushi Turku: Soijakastike oli tälläkin kertaa vastenmielisen makeaa, mutta muuten kokemuksessa ei ollut valittamista.
15 €
albania reviewed restaurant Fontana Café: Brunssi oli aikamoinen pettymys naapurustossa sijaitsevaan ravintolaan verrattuna, etenkin kun hinta oli sama molemmissa paikoissa.
Brunch
15 €
albania reviewed restaurant Turun Kirjakahvila: Edullinen ja maukas sunnuntain vegaanibrunssi.
Brunch
6 €
albania reviewed restaurant Kasvisravintola: Simppeliä mutta todella hyvää ruokaa.
Lunch
8 €
albania reviewed restaurant Cafe Art Taidekahvila Aurajoen rannalla: Aina kun kaupungilla kulkiessa tekee mieli cappucinoa, lähtevät jalat viemään automaattisesti tätä kahvilaa kohti =)
3 €
albania reviewed restaurant Ravintola Julinia: Takuuvarma lounasvalinta, aina olen ollut tyytyväinen.
Lunch
9 €
albania reviewed restaurant Teini: Pääosin hyvää ruokaa, tosin joskus pääruokaa on vaivannut lievä mauttomuus.
15 €
albania reviewed restaurant Frank Benelli's: Luultavasti surkein pasta-annos jonka olen ikinä saanut missään ravintolassa.
12 €
albania reviewed restaurant Kultainen Hirvi: "Ihan kiva" paikka, tietää jo etukäteen saavansa ok ruokaa ja kohtuullisen hyvää palvelua, mutta tietää myös että tajunnanräjäyttäviä makuelämyksiä varten joutuu menemään muualle :)
12 €
albania reviewed restaurant Delhi Darbar: Kerran pari kuussa tulee käytyä, joka kerta olen tyytyväisenä lähtenyt eikä koskaan ole jäänyt nälkä.
Lunch
8 €
albania reviewed restaurant Turun Upseerikerho: Hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti yksi parhaista lounaspaikoista.
Lunch
6 €
albania reviewed restaurant Ravintola Gardenia: Tulipa kokeiltua, ei tarvitse mennä toiste.
Lunch
8 €

Facebook, Google, Twitter, OpenID