Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

__Jarno__ 15 reviews

Ruoka: pitää olla parempaa kuin mitä itse kotona laittaisimme Palvelu: hyvä palvelu on huomaamatonta ja saa tuntemaan olon tervetulleeksi ja vaivattomaksi Hinta: jos kaksi ensimmäistä on kohdallaan, tämä ei ole enää kynnyskysymys
%count% reviews 15

Actions

__Jarno__ reviewed restaurant Ravintola San Luca: Lounaspizzat kävin perheen kanssa syömässä lauantaina, ensimmäistä kertaa tässä ravintolassa.
14 €
__Jarno__ reviewed restaurant BlueBell: Kyllä minä taas niin mieleni pahoitin kun menin palak paneeria syömään 11:16 ja riisi oli loppu.
Lunch
9 €
__Jarno__ reviewed restaurant Kathmandu Palace: ruoka oli aivan hyvää nepalilaista edulliseen hintaan.
Lunch
8 €
__Jarno__ reviewed restaurant Peshawar Espoo: kyllä minä niin mieleni pahoitin kun haarukoin valkoisia papuja tomaattikastikkeessa vähän maustettuna jota tarjoillaan pakistanilaisena luomuruokana.
Lunch
10 €
__Jarno__ reviewed restaurant BlueBell: Outoja oikaisuja.
Lunch
9 €
__Jarno__ reviewed restaurant La Famiglia Flamingo: Merellinen pizza oli öljyssä uiva ja ylisuolainen, suolakalvon maku lähti suusta vasta kurkkupastillilla.
20 €
__Jarno__ reviewed restaurant BlueBell: Kasvispihvit oli ilmeisesti paistettu samassa rasvassa kuin mitä pyttipannu, ainakin maggaran maku oli tekeleisiin saatu mukaan.
Lunch
9 €
__Jarno__ reviewed restaurant Il Gabbiano Ristorante: En voi suositella.
15 €
__Jarno__ reviewed restaurant Peshawar Espoo: Ruoat ovat hyviä, kannattaa kuitenkin tulla heti 11 jälkeen ettei sattumat lopu kastikkeista kesken.
Lunch
9 €
__Jarno__ reviewed restaurant Ravintola: Ruoka oli Jaakko Kolmosmaisen varovaisesti maustettua korostaen ruuan omaa makua.
43 €
__Jarno__ reviewed restaurant Sevilla Tapiola Garden: Sevilla on petrannut!
20 €
__Jarno__ reviewed restaurant Lounasravintola Tommi's Kitchen: kasvisbrosch ja leipä oli maukkainta ikinä, ja paistettu haukikin oli saatu hyvän makuiseksi vaikka hauki on mielestäni itsessään aika mauton kala.
Lunch
9 €
__Jarno__ favorited Lounasravintola Tommi's Kitchen.
__Jarno__ reviewed restaurant Kotipizza Haukilahti: Ei kannata ruuhka-aikaan.
13 €
__Jarno__ reviewed restaurant Tony's Corner: Kävimme perheen kanssa syömässä päivällistä: pizzaa ja intialaista.
__Jarno__ favorited Tony's Corner.
__Jarno__ reviewed restaurant Papa Albert: Vappupäivällinen lasten ja vaimon kanssa.
20 €
__Jarno__ reviewed restaurant Limetti: Linssikeitto oli maukasta, kasvispihvit kermaviilikastikkeella ja bulgur papuineen maistui.
Lunch
9 €
__Jarno__ reviewed restaurant Peshawar Espoo: Luottomesta, hyvää ruokaa lasseineen, naan-leipineen, jälkiruokajäätelöineen.
Lunch
9 €
__Jarno__ favorited Peshawar Espoo.

First« Previous page
1 2
Facebook, Google, Twitter, OpenID