Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

9461

Ruokailu 10 reviews

Isot annokset terveellistä ja hyvää ruokaa.
%count% reviews 10

Actions

Ruokailu reviewed restaurant Asklipios: Superhyvää varrasta riisillä, salaatti kaverina oli paljon keskivertoa parempaa ja monipuolisempaa.
24 €
Ruokailu reviewed restaurant Ravintola Teivaan Lokki: Grillibuffet.....
Lunch
16 €
Ruokailu started to follow Sopiva.
Ruokailu reviewed restaurant Pancho Villa: Plussaa ruishampurilaiset minkä itsekin otin, useita eri vaihtoehtoja valittavana, saisivat muutkin ottaa mallia pullamössön tilalle.
11 €
Ruokailu reviewed restaurant Pika Kievari: Hyvää hampurilais / ranskalais annoksessa oli pihvi mikä todennäköisesti oli itse tehty, murea ja maistuva.
12 €
Ruokailu reviewed restaurant Ravintola Patras: Lyhyesti.
9 €
Ruokailu reviewed restaurant Aspendos: En muista aivan tarkkaan oliko annoksen hinta tuo 7 euroa, mutta sitä luokkaa...
7 €
Ruokailu reviewed restaurant Kiveriön Kulma: Hyvä palvelu, viihtyisä paikka ja siistikin.
Lunch
8 €
Ruokailu reviewed restaurant Taivaanranta Lahti: Surkean pieni lounas mitä piti vielä odottaa, taisi olla jotain kasviskeittoa.
Lunch
8 €
Ruokailu reviewed restaurant Ravintola Santa Fe Lahti: "Varma valinta" Kun puhutaan Lahtelaisista paikoista niin Santa Fessä saa tuhdin ja hyvän annoksen aina, ei siis mitään design kikkailua.
13 €
Ruokailu reviewed restaurant Lounasravintola Mänty: Paras lounaspaikka Lahdessa.
Lunch
9 €
Ruokailu reviewed restaurant Spaghetteria Mamma Maria: Ennen toimi paremmin, vaikkakin alusta lähtien on pitänyt "säästää" haarukka Et siis saa uutta haarukkaa kun pääruoka tulee.
10 €

Facebook, Google, Twitter, OpenID