Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Robben 15 reviews

%count% reviews 15

Actions

Robben reviewed restaurant Wanda´s Kitchen & Lounge: Erinomaista, hyvin valmistettua ja maustettua ruokaa.
30 €
Robben reviewed restaurant Kolme Kruunua: Varsin klassisia ja tasokkaita ruokia tyylikkäässä ympäristössä.
Robben reviewed restaurant Ravintola Cheng Long: Ehkäpä annosten tasossa on vaihtelua, sillä oma kokemukseni Kung Po -kanasta oli hyvin erilainen kuin edellisellä arvostelijalla.
9 €
Robben reviewed restaurant Grill It!: Arvosteluista päätellen ravintola on tarjonnut vaihtelevia kokemuksia - omani oli erinomainen.
40 €
Robben reviewed restaurant Himalaya: Himalaya sijoittuu mielestäni Helsingin nepalilaisten ravintoloiden parempaan puoliskoon.
Robben reviewed restaurant Kantipur: Jotain nämä kaverit tekevät paremmin kuin muut nepalilaiset ravintolat Helsingissä.
16 €
Robben reviewed restaurant Ravintola Mäkikupla: Arvosteluiden perusteella Mäkikupla jakaa mielipiteitä - toisille se tarjoaa parasta Kallio-pizzaa, toisille taas elämys on paljon valjumpi.
Robben reviewed restaurant Donghai: Lähdetään siitä, että Donghai on pieni.
7 €
Robben reviewed restaurant Stone's beer & burgers: Stone's on periaatteessa erittäin tervetullut paikka keskustan ravintolatarjontaan.
19 €
Robben reviewed restaurant HOKU: Löysin Hokun eat.fi-arvostelujen perusteella, joissa hehkutus oli sitä luokkaa, että pakkohan sitä oli itsekin mennä katsomaan, mistä on kyse.
25 €
Robben reviewed restaurant Ravintola Mr. Lau: Tieni vei pari viikkoa sitten Etelä-Haagan ainoaan(?) kiinalaiseen ravintolaan, joka oli lauantai-iltapäivänä lähes täynnä krapulaansa parantelevia ihmisiä.
14 €
Robben reviewed restaurant Helmi Grilli: Paikka vaikutti jo ruokalistansa puolesta mielenkiintoiselta, ja erittäin mukava visiitistämme lopulta tulikin.
Robben reviewed restaurant Kosmos: Saavuimme ilman pöytävarausta Kosmokseen maanantai-iltana, ja ravintola oli tupaten täynnä.
85 €
Robben reviewed restaurant Stadin Kebab Yliopistonkatu: Mitä kebab-ateriaan tulee, jokaisella on varmaan tietynlaiset, ei kohtuuttomat odotukset.
9 €

First« Previous page
1 2
Facebook, Google, Twitter, OpenID