Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Merck 16 reviews

%count% reviews 16

Actions

Merck reviewed restaurant Thai Fast Food Du Dii (Dudii): Viidakokana ja vihreän curryn tofu testattu, ja oikein hyviksi havaittu.
9 €
Merck reviewed restaurant Tamarin Autotalo: Iso paikka, tilaa löytyy aina.
15 €
Merck reviewed restaurant Ravintola Canttiini: Huoltoasematasoinen ruoka: hampurilainen cheddarjuustoviipaileineen ja tomaattisiivuineen oli ehkäpä kehnoin, mitä ravintolassa olen syönyt.
15 €
Merck reviewed restaurant Cafe Talo: Enpäs tiennyt, että täältäkin saa purilaisia, ja vieläpä aivan erinomaisia.
21 €
Merck reviewed restaurant Treffi Pub & Bistro: Treffissä tökkii palvelu, tai lähinnä sen puute.
20 €
Merck reviewed restaurant Hard Rock Cafe, Helsinki: Hampurilainen oli laatuunsa nähden todella ylihinnoiteltu: purilainen oli mössöinen, pullamainen ja sekavan makuinen - liikaa kaikkea.
20 €
Merck reviewed restaurant Parmesan Arabia Pizza & Salad: Täältä on muutaman kerran tullut pizza noudettua, ja ei edelleenkään täysin vakuuta.
10 €
Merck reviewed restaurant Street Gastro: Kanaleipä oli jokseenkin mauton ja hyvin harrastajamaisesti rakennettu: kana oli läsnä jonkinlaisena massana, ja sen seurana siipaloitua tuoretta kurkkua ja tomaattia.
10 €
Merck reviewed restaurant Sivuraide Kurvi: Erittäin jees peruspizzapaikka.
8 €
Merck reviewed restaurant Namaskaar Express, Kamppi: Hmm, eipä tämä nyt kovin kaksista ollut.
Merck reviewed restaurant Singapore Hot Wok: Todella hyvää wokkia!
Merck reviewed restaurant Shanghai Chinese Restaurant: Mielestäni Tampereen kiinalaisten kärkikastia.
8 €
Merck reviewed restaurant Chopsticks: Lounaspaikaksi ihan ok sushibuffa, mutta valikoima ei hintaan nähden ole kovin monipuolinen.
Lunch
11 €
Merck reviewed restaurant Ravintola Piemonte: Alkupalaksi nauttimamme leipä ja pesto olivat aivan erinomaisen hyviä, pääruoaksi valitut risotto piemontese ja kampasimpukka-sitrusrisotto suorastaan taivallista.
Merck favorited Umami.
Merck reviewed restaurant Umami: Sushia on tullut maisteltua paikassa jos toisessakin, ja kauppahallin Umami on ainakin lounaspuolella Tampereen ehdoton ykkönen.
Lunch
12 €

Facebook, Google, Twitter, OpenID