Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Knatterton 10 reviews

%count% reviews 10

Actions

Knatterton reviewed restaurant Ravintola Oiva: Salaattipöytä monesti erinomainen Kallion muihin paikkoihin verrattuna, samoin leivät.
Lunch
10 €
Knatterton reviewed restaurant Linko Pizzabar: Miellyttävä kokemus ja pizzat ovat viiden kokeilukerran perusteella todella hyviä ja "raikkaita".
15 €
Knatterton reviewed restaurant Kolmon3n: Lounaat poikkeuksetta erittäin hyviä, on kyseessä sitten kala-, liha- tai kasvisruoka.
Lunch
10 €
Knatterton reviewed restaurant Kuja Bar & Bistro: Useiden lounaskäyntien keskiarvo on erittäin hyvä.
Lunch
10 €
Knatterton reviewed restaurant Lyon: 4 ruokalajin illallinen arki-iltana.
69 €
Knatterton reviewed restaurant Pure Bistro: Toiselle kolmen ruokalajin lounas (salaatti, nieriää ja valkosuklaamousse) ja toiselle salaatti pääruokana.
Lunch
20 €
Knatterton reviewed restaurant Kuu: Helsinki Menu tuli syötyä ulkomaan elävien kanssa ja vieraat tykkäsivät kovasti.
45 €
Knatterton reviewed restaurant Ateljé Finne: Asiantunteva palvelu, erinomainen ruoka, annosten koot riittävän isoja ja hintakin vielä hyvä.
45 €
Knatterton reviewed restaurant Gringos Locos Helsinki: Tuli testattua Gringos Locos burgeri sekä Tortas kanalla.
20 €
Knatterton reviewed restaurant Toca: Tuli syötyä 5 ruokalajin maistelumenu arki-iltana joka oli oikein hyvä, ei missään nimessä tullut ähky mutta nälkä lähti selkeästi.
65 €

Facebook, Google, Twitter, OpenID