Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Hauppi 16 reviews

%count% reviews 16

Actions

Hauppi reviewed restaurant Ravintola Bacadell Pizzeria.
Hauppi reviewed restaurant Hesburger Antintalo.
Hauppi reviewed restaurant Pho Ngon vietnamese cuisine.
Hauppi reviewed restaurant Hesburger Hämeenkatu.
Hauppi reviewed restaurant Hallis Kebab & Pizzeria.
Hauppi reviewed restaurant Kotipizza Turku - Hämeentie.
Hauppi reviewed restaurant Treffi Kebab Pizzeria.
Hauppi reviewed restaurant Pizzeria Ali Baba: Täältäkin on tullut joskus rulla haettua.
Hauppi reviewed restaurant FC Kebab: Aina on parantamisen varaa, mutta kebuloista tämä on se, jossa ei ole tähän mennessä tarvinnut kertaakaan pettyä.
Hauppi reviewed restaurant Martinsillan Grilli: Hampurilaiset voisivat olla ihan hyviä, mutta kun ne kootaan niin, että mausteet ovat kaikki sekaisin pohjalla.
Hauppi reviewed restaurant Nummis Kebab & Pizzeria: Kebab maultaan ja kooltaan samantasoista kuin muuallakin, mutta pizzoissa käytettävä "juusto" ei ollut oikeaa juustoa.
Hauppi reviewed restaurant Outin Lounas-Buffet: Yhdeksällä eurolla sain syödä kylmää pitsaa ja HK:n eineslihapullia niin paljon kuin jaksoin.
Lunch
9 €
Hauppi reviewed restaurant Pronto: Parempi kuin muistin!
Hauppi reviewed restaurant Pub Mänty: Kerran tullut käytyä täällä porukalla kaljalla, jolloin paikan kantajuoppo alkoi uhoamaan, miten nurkkapöytä on vain häntä varten.
Hauppi reviewed restaurant Pizzeria Arezzo: Kävin vihdoin kokeilemassa Arezzoa, kun sitä ovat monet kehuneet.
Hauppi reviewed restaurant City-Kebab: Kebab ranskalaisilla oli viimeisellä käynnilläni niin kuvottavaa, että jäi syömättä.
Hauppi reviewed restaurant Pizzeria Ali Baba: Täältä ostettu rullakebab oli edullinen, mutta selvästi pienempi kuin muissa paikoissa.
Hauppi reviewed restaurant Nummis Kebab & Pizzeria: Vanhan Hämeentien pizza-kebabeista kallein ja suosituin, ilman sen kummempaa syytä.
Hauppi reviewed restaurant Hallis Kebab & Pizzeria: Halliksen ainoa etu on sen sijainti, kun kilpailijoita ei ole.
Hauppi reviewed restaurant Hesburger Hämeenkatu: Akateeminen Hese on pieni, mutta tehokas pikaruokapaikka Yliopistonmäen juurella.

Facebook, Google, Twitter, OpenID