Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

Hampaankolo 17 reviews

Hyvä ruoka joka jättää jonkin muistijäljen, seura joka saa ajan kulkemaan liian nopeasti, ja hintataso joka ei jätä tunnetta että olipa laatuun nähden liian kallista. Jos vielä palvelu pelaa ja saa jotain odottamatonta extraa, niin kaikki alkaa olla kohdallaan. Joskus ok safka hienossa miljöössä tekee hienon kokemuksen. Lounaalla arvostan hintalaatusuhteeltaan hyvää ruokaa ja nopeaa, helppoa kokemusta. Hotellien aamupalalla henkilökohtainen palvelu on aina hieno asia, esim. kokki laittamassa monipuolisia munakkaita.
%count% reviews 17

Actions

Hampaankolo reviewed restaurant Magokoro: Tämä nousee sushipaikoissa korkealle siksi että täältä sain uusia sushi elämyksiä (rajallinen kokemukseni vai todellinen ravintolan paremmuus?).
Hampaankolo reviewed restaurant Gustav Wasa: Edelliset kommentit linjassa omien kokemuksieni kanssa.
Hampaankolo reviewed restaurant Strampen: Perustason sapuskaa rantapaviljongissa.
Hampaankolo reviewed restaurant 1h+keittiö / ett rum och kök: Tätä suosittelen Vaasassa.
Hampaankolo reviewed restaurant Ravintola Näsinneula: Täällä kannattaa käydä jo miljöön ja näköalojen suhteen, hinnasta ei väliä.
Hampaankolo reviewed restaurant Neljä Vuodenaikaa: Laadukasta mutta hieman hintavaa lounasta suomalaisittain erikoisessa ympäristössä (tykkäsin).
20 €
Hampaankolo reviewed restaurant Ravintola Sipuli: Jokin perusmenu tuli syötyä.
55 €
Hampaankolo reviewed restaurant Farouge: Alkupalasetti (isompi) voisi olla tosi hyvä pelkästään.
70 €

Facebook, Google, Twitter, OpenID