Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

11787

Foodiac 29 reviews

Paljon eri paikossa syönyt ( 94 maata tähän mmennessä) aikansa kuluksi aikansa kuluksi huomion arvoisia paikkoja arvosteleva herrasmies/mies/tyyppi. Yritän keksiä aina jotain positiivistakin, se vaan ei aina ole mahdollista, Toisaalta kaikista keskivertokuppiloista ei viitsi mitään kirjoitella. Minulla on kaksi skaalaa: paikallinen ja globaali, ja yleensä paikallisarvostelu (eat.fi) on lievempää kuin globaali mielipide (tripadvisor.com). Vertailun pohjana pidän sitä että ABC on 2 pistettä lähtökohtaisesti. Mäkkäri 1 pisteen paikka. 3 pisteen päikassa voi jo hyvin syödä arkena. Ei tähän maahan vaan mahdu kovin monta todella hyvä ravintolaa...
%count% reviews 29

Badges

  • Badge_top5
    Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
  • Filter reviews

Update

Reviews

business
48017
Old Boy
Work
Ludviginkatu 3-5
Helsinki
00130
Finland
60.165874
24.945259
work
pref
+358 10 207 3000
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/old-boy
http://https://www.oldboy.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=11787&culture=en-GB
Old Boy

4
4
4
55 €
Lue ravintolakuvaus
Foodiac 2021-08-15
fi
Rating: 0

business
47975
LilyLee
Work
EROTTAJANKATU 4
Helsinki
11120
Finland
60.165977
24.943476
work
pref
020 1555 900
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/lilylee
http://https://www.lilylee.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=11787&culture=en-GB
LilyLee

4
3
3
69 €
Oikein hyvää, paikoin loistavaa fuusiota.Donna Choo menussa vain alku dumplingit olivat varsin tavanomaisia ja toisen jälkiruoan paksu- ja rasvakuorinen jäätelöpallo eivät olleet samallla tasolla muun tarjoilun kanssa: kuin 80-luvun kiinalaisesta ravintosta. Kuitenkin ruoka 4/5. Ripeä , mutkaton, ystävällinen palvelu.
"Social dinign" tyyliin ruuat tulevat keittiön työtahdin, eivät asiakkaiden ehdoilla, välillä pöydälle ei oikein saa uutta ruokaa mahtumaan. "kaikki (valko) viinimme ovat hapokkaita" kerrottiin, ja olivat.
Meluisa ja pimeä paikka. Seurustelu kilpaa "huutamalla" isommassa pöydässä. Kokonaisuutena annan 3/5, minusta on miellyttävämpää illastaa perinteisemmässä ravintolamiljöössä.
Foodiac 2020-09-10
fi
Rating: 0

business
47845
Piglets
Work
Sandelsinkatu 2
Helsinki
00260
Finland
60.178638
24.924627
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/piglets
http://https://www.piglets.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=28210&culture=en-GB
Piglets

4
4
3
45 €
2
103687_50x50
Kannattaa käydä. Vahingossa menimme tähän vasta syksyllä avattuun paikkaan, eurooppalaiseen ravintolaan. Siisti, mutta vähän ”galsa” tila, harmaaksi maalatut betoniseinät ja hyvin tummat kalusteet, modernia, mutta varsinkin näin pimeään aikaan voisi olla muutakin. Pienet tuikut toki pöydillä, eikä ravintola mitään vuodenajoille mahda. Mutta ruualle mahtaa ja varsin onnistuneesti sittenkin. Otin burrataa alkuruuaksi: siis maukas mozzarellanyytti hajotettuna haudutettujen suolaisten magoldin lehtien päällä. Herkullista. Pääruuaksi valitsin paitaa ajatellen hiukan uhkarohkeasti simpukat tomaatissa. Leipä tarjottiin krutonkeina simpukoiden sisällä yhdessä lihan kanssa. On ollut näpräämistä. Hyvää muuten, mutta tomaattiliemi oli hiukan liian suolainen. Paitakin säästyi, mutta voisiko annoksen kanssa tulla vaikka hauska leukalappu, siitä saisi myös puheenaihetta. Jälkiruoka oli Madeleine leivokset mascarponella ja lemon curdilla, jotka kivasti sopivat kuohkean ja mantelisen pikku leivoksen kylkeen. Valitettavasti espresso tuli kylmässä kupissa valmiiksi puolihaaleana. Koneen päällä se alin kuppirivi kyllä lämpenee, mutta toinen ja kolmas kerros kyllä jäävät kylmiksi. Kuppi pitäisi höyryllä kuumentaa ensin. Toinen käynti on suunnitteilla koska alkuruuaksi oli mm. kanan sydämiäkin tarjolla. Kumppani oli hyvin tyytyväinen omii valintoihinsa myös: arancihit, kalaa ja endiivejä ja appelsiinijäätelö. Vain kalan tartarissa oli aika terävä sitruuna. Oikein hyvää itse juureen tehtyä hapanta valkoista leipää saa ostaa kohtuulliseen 2€/sämpylä hintaan. Annoskoko sellainen, että ei jaettavaa vaan ateria syntyy klassisesti kolmesta osasta/hlö, ellei nyt ole jollain ihme dieetillä. Pääruuissa ei ole yhtään puhdasta kasvisvaihtoa tällä hetkellä.
Foodiac 2020-01-09
fi
Rating: 0

business
47685
Young Hearts
Work
Arkadiankatu 21
Helsinki
00100
Finland
60.171413
24.925964
work
pref
044 555 0167
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/young-hearts
http://https://www.younghearts.fi/
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=638&culture=en-GB
Young Hearts

4
5
5
44 €
Varovaisesti toteutettua hyvää ruokaa. 4/5 pistettä helposti kokoon. Täydellisyyttä hipovalla tavalla tavalla toteutetuja aika perinteisä ruokia. Ei Suoranaista ilotulitusta,mutta oikein nautittavaa. Alkuruokina otimme naudan kielen: mieto,perinteisesti keitetty /haudutettu, jopa laimea. Lohi oli erinomainen ja sen lisukkeiissa jo onnistunutta kokeillua havaittavissa. Tuolloin listalla oli flank steak ja sitä molemmille pääruuaksi. Erinomaisen murea liha juurio sopivan medium miinus sisältä ja sen seurana perinteiset punaviinikastike ja peruna ( oliko myös palsternakkaa?) sose. Tätä juuri tarkoitan kun puhun täydelleisesti toteutetusta perinteisestä ohjeesta! Jälkiruuaksi jaoimme kvitteni-roobois-herukka pläjäyksen: sopivan raikas ja pieni. Viineissä "mielenkiintoisia" suodattamattomia luomuviineja tarjolla. Elävästi sali-isännän/tarjoilijan kuvaamia.
Aivan loistava hinta-laatusuhde kokonaisuudella!
Foodiac 2019-11-22
fi
Rating: 0

business
11463
Vapiano
Work
Mikonkatu 15
Helsinki
00100
Finland
60.171028
24.945473
work
pref
+35896981225
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/vapiano1
http://www.vapiano.fi
Fresh Italian!: An Italian casual dining restaurant where fresh pasta, pizzas, antipasti and salads are prepared in front of the guests and to their own personal preference. Vapiano is the perfect setting for a quick lunch, an afternoon break, or a pleasant dinner with friends or family. Those guests who want to enjoy an after-dinner coffee or drink can move from their table to the bar or the comfortable lounge. Also the terrace is open at Mikonkatu Vapiano at summertime. Two locations: VAPIANO MIKONKATU - Mikonkatu 15, 00100, Helsinki Table reservations: Helsinki1@vapiano.fi or +35896981225 TAKE AWAY orders: +358403559968 VAPIANO ITIS - kauppakeskus ITIS, Itäkatu 1-7, 00930, Helsinki Table reservations: Helsinki2@vapiano.fi or +358405007059 TAKE AWAY orders: +358405005638
Vapiano
Fresh Italian!

2
2
2
18 €
Jonotusta seisten. Ei oikea ravintola, vaan ruokala. Porukkamme annioksista 2/3 onnistuneita: ei mitään erikoista,mutta perusitalialaista pastaa, Ihan hyvin maustettuja. Oma katkarapu-pinaatti-risottoni meni yli koska kokki joutui kuoksemaan hakemassa viiniä ja juustoa kesken annoksen teon. Edellisenkö tekijänkö ( mustiin pukeutunut vuoropäällikkökö?) olisikai pitänyt huolehtia aseman täyttämisestä ? Hieman löysää lisäksi. Eipä tulle tuonne asiaa uudestaan.
Foodiac 2019-09-26
fi
Rating: 0

business
47829
Joensuun Teatteriravintola
Work
Rantakatu 20
Joensuu
80100
Finland
62.599796
29.765291
work
pref
010 231 4250
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/joensuun-teatteriravintola1
http://teatteriravintola.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=11787&culture=en-GB
Joensuun Teatteriravintola

2
2
1
43 €
Ilo silmälle, ei niinkään kielelle. Kokosimme valmiiden menujen sijasta omat yhdistelmämme : siikatartar ja pitkään haudutettu lammas tai ahvenfileet. Pinnalta "toholla" hillostettu siikatartar lupasi paljon iltaa ajatellen: sopiviksi paloiksi leikattua turetaa kalaa pienillä majoneesikastike- ja sitruunagaeelipisaroilla ja orvokinkukilla maustettu ja koristelu, mutta todella pieni annos kylläkin. Pääruoka ahven oli hyvin valmistettu, ilman erikoisia makuja, "kovin loivaa" oli ei niin innostunut kommentti. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että lammaskerrottiin rasvaiseksi jo tilattessa. Mutta rajansa kaikella. Lammasraaka-aine oli vain kerta kaikkiaan alaarvoinen. Noin 80g paloista paremmassa oli arviolta 45-50g lihaa, loppu rasvaa ja huonommassa alle ruoklusikallinen lihaa ja loppu rasvaa ja kalvoja. Lisukkeena noin 2 ruokalusikallista sinänsä hyvin onnistunutta ohrattoa.
32 eurino annos ei saa olla tälläinen.
Mielenkiintoista että nyt tuo spelttinäkäriviipale (noin lyijykynän paksuinen ja 5cm pitkä) olikin tartarin päällä, kun se menussa on lampaan pisäke ja piimävaahtoa ei muistaakseni ollut lampaalla.
Foodiac 2019-07-17
fi
Rating: 0

business
161
Korea House
Work
Mariankatu 19
Helsinki
00170
Finland
60.172798
24.9569
work
pref
(09) 135 7158
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/korea-house
http://www.koreahouse.fi/
korean
Korea House
korean

3
3
2
45 €
Illallisaika, 2 henkeä. 2vko sitten olimme vielä Koreassa. Alkuruokina korealaisittain maustettu salaatti ja friteeattu vihannes-kala sekoitus. Pääruokina nauta-ja porsasbulgogi. Kaikki nämä hyvin miedosti maustettu, suomalaiseen, eikä niinkään korealaiseen tyyliin, vaikka mausteet olivat selkeästi korealaiset. Lisäksi kun bulgogi tehdään keittiössä itse grillaamisen sijaan (joku laki/direktiivi?) olivat annokset paitsi viileitä myös upotettu valmiiksi maustekastikkeeseen. Sääli. Menun jälkiruokajäätelöstä en keksi kommentoitavaa. Koreassahan ei juuri jälkiruokia harrasteta. Espresso tehty kylmään kuppiin. Heikko 3/5 pistettä.
Foodiac 2019-06-05
fi
Rating: 0

business
15717
Bull'et American Diner
Work
Hämeenkatu 29
Riihimäki
11130
Finland
60.739773
24.774771
work
pref
019 716 270
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/bullet-american-diner
http://www.seurahuone.fi
american
Bull'et American Diner
american

1
1
1
15 €
Takuulla viimeinen "burrito". Täysin mautonta kananlihaa, hiukan salaattia ja liraus valkoista kastiketta ,ranskankermaa? Kääritty paksuun kylmään vehntortillaa,päälle kaaadettu jostain purkista cheddar-dippikastiketta ja tarjillaan grillimaustettujen uppopaistettujen perunoiden kera. Täysin mauton käärö. 14,90€ on aika paksu hinta einesten tarjoilusta. Tarjoilijan mukaan lihaburritossa olisi ollut jotain makuja. Jää kyllä kokeilematta. Kaikkea sitä nälissään suostuukin syömaaän.
Foodiac 2019-05-05
fi
Rating: 0

business
26051
Palace
Work
Eteläranta 10
Helsinki
00101
Finland
60.165298
24.952446
work
pref
09 6128 5400
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/palace
http://palacerestaurant.fi
Palace

5
4
4
164 €
103193_50x50
Kun ravintola tai ennemmin sen keittiömestari on saanut ensimmäisen Michelin-tähtensä täytyy se ansaita joka päivä uudestaan ja vielä enemmän yritystä vaaditaan sen seuraavan tähden tavoittelussa. Saattaa kai johtaa jonkinlaisiin yliyönteihinkin. Palace menu 6.4. tarjoaa parhaista kotimaisista ja norjalaisista raaka-aineista tehdyn taidokkaan kokonaisuuden. Koko Menu hinta on 164€, supistetummankin version saa. Kuva ohessa. Ruokalista (ainakin lähtökohtaisesti) tarjolla vain englanniksi, joka sekin, kuten mahdollisesti menun” pohjoismainen eksoottisuus” on ajateltu ulkomaisia vieraita ja ehkä varsinkin salaisia Michelin-agentteja varten? Annoksen ovat pieniä maistelusuupaloja, joten oli vain lieviä vaikeuksia saada kaikki kulumaan.
Miksi vain 4 pistettä?
Palacen kaviaari, mietoa ja kohtalaisen suurirakeista ei juuri tuonut lisää annokseen, ei oikeastaan maistunut ollenkaan. Samoin toinen arvokas kalaherkkku : muikun mäti oli sekoitettu munavoihin ja koko annoksesta jäi oikeastaan vain rasvakelmu suuhun. Kampasimpukka-annoksessa ei puhutellut, taas tuli tunne että hieno raaka-aine hukkui jonnekin.
Suositelu viini hintahaitarin alapäästä oli erinomaista.
Palacen kahvi sitten. Vaikutelmaksi tästä Pauligin pienpaahtimon heille erikoisesti paahtamasta kahvista jäi ravintolassa vaikutelma laihuudesta ja heikkoaromisuudesta. Saimme sitä mukaan ja ravintolan ohjetta mukaellen annoin sen hautua 3 minuuttia 92 asteisessa vedessä ja sitten suodatin sen ja kahvi juotiin kun se oli 75 asteista muutaman minuutin kuluttua. Ylitettyäni lievästi normaaliannostuksen laittamalla 6 mittaa kahvi /5 kupillista laihuusongelma poistui, mutta makua ei tullut lisää, joten pitää sanoa että ei tämä kyllä erikoisen hyvää kahvia ole.


Foodiac 2019-05-05
fi
Rating: 0

business
10528
Sorsanpesä A la Carte
Work
Törnäväntie 27
Seinäjoki
60200
Finland
62.758282
22.840961
work
pref
020 741 8181
fax
020 741 8189
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/sorsanpesa-a-la-carte
http://www.sorsanpesa.fi
Sorsanpesä A la Carte

1
1
1
3
102936_50x50
TILAUSRAVINTOLAILTA: Yhdistyksemme vuosijuhlaillallinen. Ymmärrän, että on vaikea tarjoilla 230 ihmiselle ruuat kuumina, mutta kun menu ja tulijamäärä on etukäteen tiedossa tulisi ruuan edes aineksiltaan olla sitä mitä luvataan tai edes muuten asiallista. Ravintopetos? Ainakin totaalinen riman alitus: vertaa tuotosta luvattuun menuun. Muka filettä eli ohut viipale kuivaa, kylmää sitkeää paistia ja, liian pippurinen valmiskastike, rupiset perunat, mauttomat vihannekset, kananmunan makuinen juustokakku ja sen seurana maaiman laihin kahvi. Kyseisessä tilaisuudessa ei siis ollut oikein mahdollisuutta palauttaa annosta ja pyytää vaikka hampurilainen tilalle. Kannustava kritiikki seuraavaksi: Kannattaisi varmaan jatkossa keskittyä ydinliiketoimintaan eli lonkeron ja siiderin myyntiin nuorisolle.

Foodiac 2019-02-08
fi
Rating: 0

business
10423
Ravinteli Bertha
Work
Rautatienkatu 14
Tampere
33100
Finland
61.498901
23.771435
work
pref
0400-355477
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravinteli-bertha1
http://www.bertha.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=297&culture=en-GB
Ravinteli Bertha

4
4
3
65 €
Happamia ovat.. Valittavana joko 4 tai nälkäiselle suositeltu 6 ruokalajin menu, siitä myöhemmin lisää...
Joukko nuoria ammattilaisia keittiössä tekee uusia versioita perinteisistä ruuista tutuilla raaka-aineilla. Suurimmalta osalta hyvin onnistuneesti, mutta esimerkiksi seitin seläke ja härän sydän eivät olisi kaivanneet väkiviinaetikassa uitettuja kaalinlehtiä tai "mummon kurkkuja". Lisäksi kokonaisuuteen kuului hyvin niukasti proteiinia, minkä takia aikaisen illallisen ja myöhäisen nukkumaan menon välissä ehti jo nälkä tulla uudestaan. Juomat: mikä on hyvä etikkaruoka viini? Ehkä toisena juomamenuvaihtoehtona tarjottu olut-menu olisi toiminut paremmin? Talon samppanja ja mielestäni yksinkertaisesti vielä raaka tempranillo olivat viinitarjoilun heikoimmat lenkit. Kalifornialainen täyteläinen ja lähes tammeamaton Chardonnay taas täysosuma.
Kiva paikka, jossa yritetään käydä uudestaan kun menu taas vaihtuu.

Foodiac 2018-09-15
fi
Rating: 0

business
15800
Fisken på Disken
Work
Urho Kekkosen katu 1
Helsinki
00100
Finland
60.169312
24.934
work
pref
+358401971157
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/fisken-pa-disken
http://www.fisken.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=656&culture=en-GB
oysters and fish: Oyster bar and fish restaurant. Pure and deep flavours. Our restaurant is located in Kortteli on the 5th floor of Kamppi shopping center.
Fisken på Disken
oysters and fish

2
3
2
30 €
Onneton Fis´n´´ Chips Alkupalat eli silakka ”bocarones” ja tartar ihan hyviä, tuo silakk- alkuruoka toki oli vain raakaa silkkaa, Sen lisuke-tapanadi olisi ehkä kaivannut rasvaisen kalan seurassa enemmän happoa tai edes suolaa. Turistille varmaan ainutkertainen elämys. Tartar oli perusesitys, ei kovin mausteinen.
Pääruokina olleet fish and chips olivat onneton esitys, vaikka nälissämme ne söimmekin. Kala oli kuivaa, ilmeisesti pakastimesta jo jonkin aika sitten sulatettua ja nesteensä hukannutta (turskaa?) Oman fileeni toinen pää oli aivan liian suolainen. Kuoressa oli ideaa: sesaminsiemen koristelu, mutta kuori oli paksu, kuiva, liian kova ja liian kauan liian kuumassa rasvassa uinut. ”Chips ” olivat pannulla paistettuja perunalohkoja, ajatuksena OK, mutta nämä myös osittain kärsivät ihan samoista vioista kuin kala. Liian paistettuja. Ihanan muodikkaat herneenversot eivät pelastaneet kokonaisuutta. Tekemällä kotona huolella kalapuikot ja uuniranskalaiset saa parempaa.

Kallit ja osittein mielestäni epäonnistuneet annokset eivät houkuta uuteen käyntiin.

Foodiac 2018-09-14
fi
Rating: 0

business
14845
Coco grill
Work
Mäkelänkatu 27
Helsinki
00550
Finland
60.194504
24.957684
work
pref
+358 41 3681084
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/coco-grill
http://restaurantecocogrill.com/
Coco grill

3
3
3
Varovainen maustaminen. Venezuela on maahanmuuttajien maa ja siellä on monia eri tyylisiä keittiö, tämä ravintola edustaa lähinnä eurooppalaista tyyliä, jossa on kisänä joitain etelä-amerikkalaisia piirteitä. Hämmästyttävän perinteinen mutta lupaavan lyhyt menu. Avokado, katkarapu (gambas) ja munakoiso alkuruuat: Hyvin valmistettuja, itseä otin katkarapuja, jossa ravintolan ruoanlaittotapa oli jo ilmeinen: hyvin valmistetut, mutta hyvin varovasti maustetut ruuat. Makeaa balsamicoa jokaisella alkuruokalautasella. Koristeena vain? Mielestäni ei sopinut muuten lähes maustamattomille katkaravuille hyvin. Pääruoka seurasi samaa linjaa: päivän kala (lohta) kananrinta ja paella kaikki hyvin valmistettu, paellassa maku ja mausteet kunnossa. Kananrintaosa olisi voinut tulla mistä tahansa ravintolasta. Todella isot annokset. Mutta onko “more is better” aina totta? Päivän suklaakakku oli hieman kuiva ikävä kyllä. Palvelua sai välillä odottaa.
Foodiac 2018-01-05
fi
Rating: 0

business
14440
Ravintola Huvila
Work
Sibeliuksenkatu 5
Järvenpää
04400
Finland
60.474056
25.087927
work
pref
050 4495010
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-huvila
http://www.huvilassa.fi/
Ravintola Huvila

4
4
4
75 €
2
23253_50x50
Ravintola Huvila: Nyt kannatti tehdä mutka matkaan Hyvä palvelu. Kiva vanha rakennus, hirret paljaana sisällä, vanha apteekki Terijoelta kuulemma. Ihan positiivinen vaikutelma heti alkuun.
Ruuat hyvin tehtyjä perinteisillä resepteillä varsin virheettömästi, vähän uutta twistiä mukaan. Cross kitchen italialaisella pohjalla tai jotain sinne päin. Ansaitsevat kyllä 4/5 pistettä. Alkuruuat: Lohi ”chevice” lainausmerkit menussakin, sokerisuolattua lohta höysteillä, joista rapumajoneesi sai nuoriso-osaston rypistelemään kulmiaan,mutta vanha Foodiac tykkäsi, toisena alkuruokana itse koottu annos: tuoremakkaraa sipulimajoneesilla, joka oli kuin mietoa hienojakoista perunasalaattia, oikein onnistunut lisuke makkaralle. Aranchineissa sisällä lammasjauhelihaa, uusi yhdistelmätuttavuus. Huvilan hampurilainen oli hyvä, ei erinomainen ihmeellinen, hieman hankala syödä korkeutensa vuoksi ”piikki” puutui. Ramen-keitto oli oikein hyvä, liemi voisi olla kirkkaampaa ( ja jonkin verran enemmän ruokahalua herättävämpää kuin nyt tarjottu ruskea liemi )Jonkunlaista lisäsyvyyttä siihen olisi kaivannut. Kauniita ruokia kokonaisuutena kaikki kyllä.
Jälkiruokina buttercream dacquise-leivos, makea, makea. Ja oikeaoppinen creme brule.
Toinen käyminen harkinnassa, mukavaa kun Helsingin ulkopuolelta löytää tälläistä.
Foodiac 2017-03-03
fi
Rating: 0

business
15733
Ristorante il Trio
Work
Mannerheimintie 63
Helsinki
00250
Finland
60.190666
24.914951
work
pref
0503261461
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ristorante-il-trio
http://iltrio.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=en-GB
Ristorante il Trio

5
4
4
35 €
Il Trio: pieni italianmatka.Mutkaton ei liian kumarteleva palvelu, pieni paikka, osa henkilökunnasta ilmeisesti Italiasta. Ihan positiivinen vaikutelma heti alkuun.
Ruuat hyvin tehtyjä perinteisillä resepteillä varsin virheettömästi, ei erikoisen innovatiivista, mutta ansaitsevat kyllä 4/5 pistettä. Sitä sai mitä tilasi. Antipastolautanen: salamia,kinkkua,juustoa, Mozzarella-salaatissa hyvälaatuista juustoa ja tuorepestoa kapriksista. Kasviscannelonet runsaassa maukkaassa kastikkeessa. Ainoa mietinnän paikka olivat toisen pääruuan, papardelle ai fungi, kastike ja sienet, mutta koska mukana oli myös tatin jalkaa täytyi ainakin osan sienistä olla tuireita, ehkä aromivahvennetta kastikkeessa saisi vähentää? Kirpeyttä oli mukana, mikä herätti epäilyn säilykesienistä.
Jälkituokina eräät täydellismmistä koskaan pannacotta ja tiramisu. Ja espresso vielä kuumassa kupissa!
Tänne vielä palataan.
Foodiac 2017-03-03
fi
Rating: 0

business
2124
Ravintola Santa Fe
Work
Aleksanterinkatu 15
Helsinki
00100
Finland
60.169228
24.944437
work
pref
+358 50 302 8185
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-santa-fe-helsinki
http://www.rafla.fi/santafe
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=1&culture=en-GB
tex-mex
Ravintola Santa Fe
tex-mex

2
3
2
Väsynyt paikka. Keskeisen sijainnin lisäksi ei ole mitään syytä mennä. Rafla-ketjuun ( jonka muutkaan paikat eivät gourmet-elämyksiä tarjoa) kuuluva ketsusyöttölä. Taso ei ole laskenut avajaisista vuodelta 1991, jolloin hiiligrillatut annokset olivat todella uutta ja hyvää. Muu maailma vain on ajanut ohi ja vauhdilla. Ruokalista käsittää ihan samat tex-mex einekset kuin kaikkialla muuallakin mistä tahansa Amarillosta Myyrmäen ostoskeskuksen ravintolan kautta Rovaniemen Rossoon.
Ei teknisesti suurta vikaa annoksissa, ei poltettuja pihvejä, tai kylmää ruokaa, mutta ei mitään erikoista syytä ihastuakaan, niitä pikkoja, joissa kolmen kerran jälkeen on jo vaikea keksiä haluaako listalta mitään.
Keskeinen sijainti takaa kävijävirran.
P.s. voisiko sen Corona-olut mainoksen poistaa, kun ko. olutta ei ole ainakaan 10 vuoteen saanut Santa Fe:stä? Toki on tarjolla lievästi hiiva-aromista vapaata sielua.
Foodiac 2017-01-22
fi
Rating: 0

business
11875
Kulmakonditoria
Work
Hämeenkatu 25-27
Riihimäki
11100
Finland
60.739521
24.774448
work
pref
020 741 6646
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/kulmakonditoria2
http://www.kulmakonditoria.fi
Kulmakonditoria

3
3
3
16 €
2
21545_50x50
Uudistettu paikka, nyt oli ihan puhdastakin, WC-tiloja emme tsekanneet tosin. Ruokalistalla uutta eli diner-tex-mex tyyppistä evästä: tortilloja, quesadilloja ja purilais, salaatteja yms. Quesadilloja ja aurajuustopurilainen olivat ihan keskiverto suomalaista tex-.mex laatua, quesadillojo olisi kaivannut vähän lisää kasvista, purilainen lisukkeineen aika OK, coleslaw hapoton. , ei rasvakeitintä,joten ranskan perunat ja muu sellainen jonkinlaisessa paahtavassa mikrossa(?) laitettu ilm. Reilut annokset.
Foodiac 2016-05-26
fi
Rating: 0

business
15054
Ravintola La Maison
Work
Tehtaankatu 21
Helsinki
00150
Finland
60.158146
24.942127
work
pref
050 321 21 68
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/ravintola-la-maison
http://lamaison.fi
http://book.livebookings.net/respop/Landing.aspx?p=FI-EATFI&rsid=563&culture=en-GB
modern french: Take a look at the reviews from our Facebook page: https://www.facebook.com/lamaisonhelsinki/ La Maison offers French gourmet food with a modern twist prepared by head chef Pauli Novitsky. As a perfect companion, enjoy a selection of natural wines hand-picked by Sommelier Toni Aikasalo and restaurateur Mari Kärkkäinen. We want you to feel well and enjoy life together with us. Our dining area fits 40 friends and if you need privacy, we can reserve our intimate 2-person cabinet for you. For larger groups we recommend our 14-person cabinet, which has seen many memorable anniversaries and corporate events. We warmly welcome you to experience our hospitality. -Mari and Pauli
Ravintola La Maison
modern french

5
4
4
45 €
Tyytyväisenä poistunut iso seurue liikenteessä. Ilmeisesti vuodenvaihteen sesonkia varten supistettu juhlamenu toimi hyvin, ja allekirjoittaneen valintana olivat merirapu, lohikeitto ja ankka sekä juustot ja suklaavaahto.
Sommelier suositteli hyviä ja persoonallisia ranskalaisia viinejä, joita seurueemme nauttikin runsaasti. Tuskin ilman suosittelua olisimme osanneetkaan noita usein harvinaisia omatuontiviinejä uskaltaa kokeillakaan.
Hyvin korkeatasoisesti toteutut ruuat saivat aikaan vain hyväksyvää muminaa. Ainoa seikka, joka olisi voinut olla toisin oli meriravun liemi, se vaikutti hiukan vajaasti kokoon keitetyltä, vaikkakin oli aromikasta.
Tarjoilu ei ollut nopeaa, mutta koska meillä oli paljon puhuttavaa ja nautimme alkudrinkeistä, oli se meille riittävän ripeää.
Foodiac 2015-11-28
fi
Rating: 0

business
12439
Boulevard Social
Work
Bulevardi 6
Helsinki
00100
Finland
60.166073
24.94235
work
pref
+358 10 322 9387
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/boulevard-social
http://boulevardsocial.fi/
Boulevard Social

3
3
2
45 €
Ei kaikille. Meluisa kuten muutkin BW-ravintolat (Farang, Gaijin), mutta muuten jää tasosta sekä ruuan että palvelun suhteen. Uuden henkilökunnan sisäänajopaikka? Ruokien tilaaminen on joko piina tai hauskaa; jos haluaa menyn se on otettava sama koko pöydälle, ja ála carte puolen annokset on tehty jaettaviksi, mistä ei tietysti tarvitse välittää. Ruoka-aversiot ja allergiat otetaan huomioon hyvin.
Tilasimme 4 hengelle ála carte listalta 3 alkuruokaa (sanck) ja 4 pääruokaa, Tarjoilija suositteli 4-5 ruokaa, 6 olis ollut tarpeeksi, sen verran pieniä olivat annokset,varsinkin kun emme huomanneet tilata erikseen tilattavia lisukkeita, joita kukaan ei toisaalta tarjonnutkaan. Juomaaa kyllä haluttiin tuoda lisää 5 minuutin välein. Ihan ystävällinen, mutta ei huippu osaava vaikutelma. Lammas souvlaki ja purilainen olivat herkullisia, eikä Gaspazossa vikaa ollut, ei kyllä mitään sellaista mitä ei Lidlin valmiissa gaspazossa olisi, ei yhtään normaalia ”spicympi”. Pääruuista paras kokonaisuus oli kanapoika, herkullisin (rapu/hummeri) liemi seafood taginissa, sitkein liha ankassa. Entäs se neljäs? en muista mitä se oli, eli ei tainnut olla kovin makuuni...
Kun mielellään antaa farangille ja Gaijinille 4/5 tässä on tyytyminen 3/5 pisteeseen. Taitaa Rosso saada saman onnistuessaan. Hyviä viinejä. Kalliin puoleinen kokonaisuuteen nähden.
Foodiac 2015-11-19
fi
Rating: 1

business
14
Bar Teos
Work
Runeberginkatu 61
Helsinki
00260
Finland
60.180599
24.9254
work
pref
(09) 454 3591
fax
(09) 045 6800478
http://old.eat.fi/restaurant/index/name/bar-teos
http://www.barteos.fi
tapas
Bar Teos
tapas

2
3
3
23 €
Ei näillä eväillä enempää pisteitä voi odottaa. Liikaa lämmitettyjä eineksiä isossa tapas menyssä. Talossa oli tehty varmuudella vain couscous, mozzarellan kanssa kuumennettu tomaatti ja talon salaatti, joka sekin rakentui keittokinkulle tai kalkkunaleikkeelle. Ei huonon makuista, vaikka varsin suolaista osittain, mutta ruoka oli korkeintaan hintansa arvoista eli edullista. Makkarat, viininlehtikääryleet, sienet ja patee ja terriini olivat ilmeisesti ihan vaan kaupan hyllyltä hankittuja (jos olivatkin talossa tehtyjä niin on niissä sitten paljon parantamista). Jälkiruoka-trio oli parasta, vaikkakin taas ilmeisesti kaupan hyllyltä peräisin. Halpa hinta plussaa.
Foodiac 2015-11-11
fi
Rating: 0
First« Previous page
1 2
Facebook, Google, Twitter, OpenID