Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

EatDrinkManWoman 12 reviews

%count% reviews 12

Actions

EatDrinkManWoman reviewed restaurant Virgin Oil Co.: Hieman ristiriitaiset tunnelmat muutaman käyntikerran jälkeen.
17 €
EatDrinkManWoman reviewed restaurant Subway Hakaniemi: Ruoka perussubi, mutta kolmesta kokeilemastani paikasta täällä on ollut paras palvelu.
7 €
EatDrinkManWoman reviewed restaurant Subway Mannerheimintie: Subit yhtä hyviä kuin muissakin ketjun paikoissa, mutta palvelu oli hieman kolkohkon kylmää, kun emme osanneet valita lisäkkeitämme tarpeeksi nopeasti lapsen kanssa.
EatDrinkManWoman reviewed restaurant Silvoplee: Pari vierailua Silvopleessä ovat molemmat menneet samaa rataa: ensin jännitetään löytyykö vapaata pöytää ja sen jälkeen hämmennytään buffeen antimista niin, ettei oikein osaa valita sitä, mitä tuli oikeastaan hakemaan.
15 €
EatDrinkManWoman reviewed restaurant Vegemesta Roba: Tulipahan sitten kokeiltua parin Vaasankadun Vegemestan tuoman pettymyksen jäkleen myös tämä sisarpaikka ja ainakin ensikokemuksen jälkeen tuntui hieman paremmalle.
9 €
EatDrinkManWoman reviewed restaurant Sevilla Presidentti: Aikaisempia arvosteluja lukiessani tulee mieleen, että taisimme tulla paikalle keittiön hyvänä päivänä.
20 €
EatDrinkManWoman wishlisted Chef & Sommelier.
EatDrinkManWoman favorited Gaijin.
EatDrinkManWoman favorited Maya Bar & Grill.
EatDrinkManWoman favorited Olo Ravintola.
EatDrinkManWoman reviewed restaurant Chico's Sello: Ostospläjäys Sellossa päätyi ikävästi, kun eksyimme juuri tänne.
17 €
EatDrinkManWoman reviewed restaurant Namaskaar Express Rautatieasema: Joskus nepalilaisista ja intialaisista paikoista ei oikein ota selvää, mikä on mikin.
12 €
EatDrinkManWoman reviewed restaurant Gaijin: Hienoa, että kaupungin top-ravintolat alkavat ottaa jo vegaanit asiakkaat tosissaan.
55 €
EatDrinkManWoman reviewed restaurant Himshikhar: Parusnepalilaista ruokaa, joka oli uskallettu maustaa tuliseksi.
13 €
EatDrinkManWoman reviewed restaurant Lemon Grass: Olimme paikassa helteisenä heinäkuun iltapäivänä (joo, vähän vanha arvostelu) ja paikka oli lähes tyhjä.
13 €
EatDrinkManWoman reviewed restaurant Amarillo Mikonkatu: Amarillo oli suosikkipaikkojani vielä lihaa syödessäni.
14 €
EatDrinkManWoman reviewed restaurant Café Veganissimo: Bisto Artesanan lopettaminen jätti aukon vegaaninkestävien ruokapaikojen valikoimaan ja Veganissimoa odotimme kuin kuuta nousevaa ja suurin toivein.
10 €
EatDrinkManWoman reviewed restaurant Vegemesta Sörnäinen: Saako?
7 €
EatDrinkManWoman reviewed restaurant Ravintola Mr. Lau: Helsinkiläisestä lähiöstä, keskustan ulkopuolelta löysimme yllättävän hyvän ruokapaikan.
15 €
EatDrinkManWoman reviewed restaurant Olo Ravintola: Kaunista ruokaa taideteoksen kaltaisesti lautaselle asetettuna.
60 €

First« Previous page
1 2
Facebook, Google, Twitter, OpenID