Welcome to Eat.fi!

Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.

Kokeile täysin uudistunutta Eatia nyt!

Missing_photo_user

DW3 16 reviews

%count% reviews 16

Actions

DW3 reviewed restaurant Aroi Dee Thai Ravintola: Ihan mukava paikka, jonka ruoka ei ole valitettavasti kovin kehuttavaa.
25 €
DW3 reviewed restaurant Pick Up Pizzeria Kiinalainen Ravintola: Pizzat ovat todella maukkaita; ja kokoluokaltaan astetta normaalia pizzeria-tasoa pienempiä.
6 €
DW3 reviewed restaurant Ravintola-Baari Sebastian: Suhteellisen maukkaat pizzat, keskivertoa paremmat Jyväskylässä; huikean ystävällinen palvelu.
7 €
DW3 reviewed restaurant Välimeren Ravintola Etrusco: alkuruoka+pääruoka+jälkiruoka 30e/hlö.
30 €
DW3 reviewed restaurant Gran Delicato Kalevankatu: Persoonallinen ja mukava kahvila, jonka Ciabattat (ja vastaavat) ovat herkullisia; ne ovat myös erittäin ruokaisia ja sillään hinta-laatu -suhde on kohdillaan.
DW3 reviewed restaurant St. Urho's Pub: Hyvää pizzaa, joka erottuu edukseen niin selkeästi, että yli kympin hinta on perusteltu.
DW3 reviewed restaurant Sis. Deli Kalevankatu: Suhteellisen maistuva espresso.
DW3 reviewed restaurant Kaffecentralen Pursimiehenkatu: Erittäin hyvä espresso, ja hinta on juuri niin edullinen kuin kuuluukin; poissa on pöyristyttävä hinnoittelu, jonka kahvi"kulttuurin" nykyinen muodinmukaisuus tuo mukanaan.
DW3 reviewed restaurant Fafa's Iso Roba: Fafa's ansaitsee kaikki kehunsa.
11 €
DW3 reviewed restaurant New Bamboo Center: Erinomaisen tuntuinen etninen ravintola.
DW3 reviewed restaurant La Torrefazione: Espresson ystävänä täytyy sanoa etten olen Torrefazionen ystävä: kolmesti kahvin juoneena olen sitä mieltä että talon espresso on kitkerä ja laimea.
DW3 reviewed restaurant Pizzeria Maria: Yleisesti ottaen hyvää pizzaa, ja tietenkin lisänä Marian maine eräänlaisena jkl:n pizzerioiden kruununjalokivenä.
DW3 reviewed restaurant Figaro: Useampaan kertaan ravintolassa vierailleena voin suositella: keskimäärin laadukasta ruokaa ja hyväasenteinen (ei ainoastaan kohtelias) henkilökunta isona valttikorttina.
DW3 reviewed restaurant Kasvisravintola Katriina: Hyviä peruskeittoja opiskelijahinnalla, joiden kohdalla kaipaisi tosin hieman enemmän vaihtelua ja miksei enemmän makuakin.
DW3 reviewed restaurant Sohwi.
DW3 reviewed restaurant Lounasravintola Ilokivi.
DW3 reviewed restaurant Memphis.
DW3 reviewed restaurant Troija.
DW3 reviewed restaurant Ravintola Ali Baba: Perus pizzeria, joka tuskin erottuu muusta Jyväskylän tarjonnasta.
DW3 reviewed restaurant Wilhelmiinan Konditoria: Mukava kahvila, tosin yksinäinen sijainti parkkipaikan ja bussilaiturin välissä on hieman hassu.
5 €

First« Previous page
1 2
Facebook, Google, Twitter, OpenID