Find Finnish restaurants online! See what's open right now on our interactive map – zoom in on where you are, then filter what you see by category, price, and reviews.
Yksi Helsingin parhaimmista pizzerioista. Aito napolilainen pizza syntyy minuutin uunissa käynnin jälkeen.
Alueella asuvat kaverukset ovat perustaneet pizzerian, koska Oulunkylästä puuttui heidän mielestään kelpo ravintola. Keittiömestari on puoliksi italialainen, raaka-aineet, pizzakokki ja uuni on tuotu Italiasta ja mestalla on myös aidon napolilaisen pizzan sertifikaatti.
Oma suosikkini on tulinen Diavola Calabrese, jossa calabrialaista sopressata salamia ja herkullinen tulinen kastike. Jälkkäriksi voi kokeilla härskin maukasta nutella pizzaa.
Capperiin kannattaa aina varata pöytä, sillä mesta on jopa arki-illat tukossa.
Alueella asuvat kaverukset ovat perustaneet pizzerian, koska Oulunkylästä puuttui heidän mielestään kelpo ravintola. Keittiömestari on puoliksi italialainen, raaka-aineet, pizzakokki ja uuni on tuotu Italiasta ja mestalla on myös aidon napolilaisen pizzan sertifikaatti.
Oma suosikkini on tulinen Diavola Calabrese, jossa calabrialaista sopressata salamia ja herkullinen tulinen kastike. Jälkkäriksi voi kokeilla härskin maukasta nutella pizzaa.
Capperiin kannattaa aina varata pöytä, sillä mesta on jopa arki-illat tukossa.